More


  Festivalul Toamnei de la Moftin, la a IV-a ediţie!

  - Advertisement -

  david

  În organizarea Primăriei şi a Consiliului Local Moftin, duminică va avea loc cea de a patra ediţie a Festivalului Toamnei de la Moftin. Manifestările organizate cu această ocazie se vor desfăşura pe amplasamentul bazei sportive din localitatea Moftinu Mic.

  Evenimentul va debuta, de la ora 10.00, cu deschiderea pieţei agro-alimentare unde vor fi expuse produse din carne, lactate, legume, fructe, vin şi miere. Tot cu această ocazie vor fi organizate şi concursurile de cea mai frumoasă legumă, trasul de funie şi cel mai rapid curăţător de ştiuleţi de proumb. Câştigătorii acestor competiţii vor fi anunţaţi şi premiaţi în jurul orei 11.00, moment din care se va face înscrierea participanţilor la concursul gastronomic. În continuare, de la ora 11.30 va avea loc o prezentare a utilajelor în cadrul unei expoziţii, iar de la ora 12.00 proprietarii de cai se vor putea înscrie la concursul hipic.

  Deschiderea oficială va avea loc la ora 12.00, în cadrul căreia va fi oficiată o slujbă religioasă urmată de discursul primarului David Gheorghe şi alocuţiunile invitaţilor, după care vor fi vizitate standurile expuse. Concursul crescătorilor de cai va începe la ora 13.00, urmând ca o oră mai târziu să fie premiaţi atât câştigătorii concursului hipic cât şi cei ai întrecerii culinare.

  De la ora 13.00 vor începe programele folclorice cu reprezentaţiile Ansamblului “Muguraşii Moftinului”, din Moftinu Mic şi a Asociaţiei Comunitare “Crasna Domâneşti”. De la ora 16.00, pe scenă vor urca interpreţii Marius Ciprian Pop şi Mihai Mariş, după care, de la ora 17.00, va urma recitalul susţinut de îndrăgitul interpret sătmărean Petrică Mureşan. Ediţia din acest an a Festivalui Toamnei se va încheia cu recitalul interpretei Notar Mary, din Ungaria, şi a trupei Sincron din Satu Mare. “Organizarea ediţiei din acest an a Festivalului Toamnei va fi finanţată exclusiv din sponsorizări, fără nicio contribuţie de la bugetul local”, ne-a declarat primarul comunei Moftin, Gheorghe David (foto).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img