More


  Stadionul Olimpia stă să CADĂ…pe hârtie

  - Advertisement -

  olimpia1

  Cinci construcţii stau să cadă la cel mai mic cutremur, a precizat inginerul Angel Bustan din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții Satu Mare. Printre acestea se numărăr şi stadionul Olimpia, expertizat în cursul anului 2007. Afirmaţia a fost făcută în cadrul şedinţei ordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare.

  În schimb, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, contestă veridicitatea documentaţiei, solicitând o nouă expertizare tehnică. Acesta a precizat că la mijloc ar fi vorba despre o inginerie prin care anumite persoane ar fi vrut să pună mâna pe terenul de sub stadion.

  Cinci construcţii stau să cadă la cel mai mic cutremur, a precizat inginerul Angel Bustan din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC) Satu Mare. Este vorba despre Biserica Ortodoxă din Babţa, Biserica Reformată din Hodod, Hotelul Oşanu din Negreşti Oaş, celebra deja clădire de pe strada Rândunelelor, care se mai ţine doar în nişte bârne de lemn, un bloc din Micro 15, respectiv stadionul Olimpia.

  1111Inginerul Angel Bustan a precizat că în cazul stadionului Olimpia ar exista o expertiză realizată în anul 2007, connform căreia structura de rezistenţă al obiectivului nu ar susţine o “competiţie de anvergură”.

  La polul opus, preşedintele Consiliului Judeţan, Adrian Ştef, a contestat veridicitatea datelor expuse în respectiva documentaţie. Mai mult, Adrian Ştef a precizat că anumite persoane urmăreau să pună mâna pe terenul de sub stadionul Olimpia în mai multe etape, una dintre acestea fiind închiderea şi demolarea stadionului, iar al doilea pas urma să fie desfiinţarea echipei fanion a judeţului, procedură care a fost la un pas să se şi realizeze. Adrian Ştef a declarat că se va realiza o altă expertiză care să arate starea construcţiei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img