More


  Consiliul Judeţean nu a solicitat mutarea Primăriei Satu Mare

  - Advertisement -

  Consiliul Judeţean Satu Mare ne-a transmis ieri un drept la replică referitor la afirmaţiile primarului municipiului Satu Mare, Dorel Coica, privind eliberarea spaţiilor din incinta Palatului Administrativ. Reproducem integral dreptul la replică:

  “Conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare solicită drept la replică cu privire la materialul apărut în urma conferinţei de presă susţinută de primarul municipiului Satu Mare, domnul Dorel Coica, în data de 27 ianuarie 2014 cu privire la eliberarea spaţiilor din incinta Palatului Administrativ.
  Consiliul Judeţean nu a solicitat niciodată eliberarea spaţiului ocupat de Primăria municipiului Satu Mare în clădirea Palatului Administrativ.
  Prin adresa trimisă de Direcţia Administraţie Publică Locală din cadrul Consiliului Judeţean în data de 9.12.2013 Primăriei municipiului Satu Mare am solicitat ca în conformitate cu prevederile Contractului de colaborare numărul 434/2005, art. 6, alin. 2, 3, existent între Consiliul Judeţean şi Primărie, aceasta din urmă să ne pună la dispoziţie cele două birouri la care s-a angajat prin contractul sus menţionat să le amenajeze pentru Consiliul Judeţean şi Instituţia Prefectului, semnat de reprezentanţii de la acea dată, preşedinte Szabo Ştefan şi primar Ilyes Iuliu.
  Am solicitat cele de mai sus întrucât Consiliul Judeţean urma să primească începând cu 1 ianuarie 2014 un număr însemnat de instituţii descentralizate ca urmare a proiectului de lege ce urma să fie adoptat de Parlamentul României în luna decembrie a anului trecut, iar spaţiul disponibil în momentul actual fiind total insuficient pentru desfăşurarea activităţii după preluarea instituţiilor în cauză.
  În concluzie, nu se pune problema ca mutarea Primăriei să se facă în urma solicitării Consiliului Judeţean, ci mai degrabă la iniţiativa personală a domnului primar Dorel Coica”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img