More


  Judeţul Satu Mare este reprezentat la Târgul de Turism de la Viena

  - Advertisement -

  viena

  Judeţul Satu Mare participă ca și regiune parteneră, pentru prima dată, la Târgul de Turism de la Viena, conform strategiei de dezvoltare turistică a judeţului, implementată şi finanţată de Consiliul Judeţean Satu Mare. Delegaţia sătmăreană este condusă de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi vicepreşedinţii Mircea Govor şi Rudolf Riedl.

  Cu această ocazie vor fi prezentate obiective și destinații turistice din județul nostru, produsele noastre tradiționale, obiceiurile şi tradiţiile zonei. Reprezentanţii județului Satu Mare vor prezenta materiale informative și vor oferi informații vizitatorilor. De asemenea, sătmărenii vor asigura un program artistic atât la scena mare a Centrului expozițional (la stand), cât și la Seara românească. De asemenea, va fi prezent și meșterul olar din Vama, Istvanfi Geza. Ansamblul folcloric care va reprezenta Județul Satu Mare este Ansamblul Cununița condus de Leontina Dorca și Maria Carmen Sas.

  Seara României va avea loc azi, de la ora 18.00, fiind un eveniment deja tradițional cu ocazia Târgului de turism din Viena. Va avea loc o prezentare de carte, muzică și dansuri, dar și un bufet cu băuturi românești, asigurate deopotrivă de Biroul de turism al României din Viena cât și de județul Satu Mare, regiunea parteneră. La Seara României sunt invitate circa 200 de persoane, oficialități, specialiști în domeniul turismului, reprezentanți mass-media.

  Participarea judeţului nostru la acest târg face parte din strategia de dezvoltare turistică a Sătmarului implementată şi finanţată de Consiliul Judeţean. Participarea la acest târg internaţional este un moment oportun pentru a prezenta multiculturalitatea locală, specifică judeţului Satu Mare. “Prezentarea judeţului nostru, la târgurile internaţionale de turism, cum este şi cel de la Viena, este un prim pas în dezvoltarea turismului local. Doar dacă prezentăm şi sprijinim valorile locale, făcându-le cunoscute Europei, putem dezvolta latura turistică a judeţului nostru”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

  Târgul de la Viena este unul internațional, destinat atât specialiștilor cât și publicului larg, în cadrul căruia s-au înscris circa 750 de expozanți din 70 de țări. Anul trecut au trecut pragul acestui târg circa 150.000 de vizitatori.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img