More


  La Zalău, doar 150 de contribuabili și-au plătit online dările către bugetul local

  - Advertisement -
  1
  În urbea de sub Meseș, la Zalău, contribuabilii, atât persoane fizice cât și persoane juridice, pot achita obligațiile către bugetul local, nemajorate față de anul trecut. ”Pentru că legea permite primăriilor să aleagă dacă cresc sau nu impozitele, decizia noastră a fost de menținere a acestora la nivelul anului 2013” a declarat Radu Căpîlnașiu, primarul Municipiului Zalău. El a mai afirmat că persoanele fizice și persoanele juridice, care până în 31 martie achită integral impozitul, beneficiază de o bonificație de 5%.
  Există mai multe modalități de plată, una dintre ele destinată persoanelor care au acces la internet și dețin un card bancar, prin www.ghiseul.ro.
  ”Este o variantă extrem de convenabilă, prin care se pot face plăți într-un timp scurt, evitând aglomerația și este o modalitate sigură, conform asigurărilor Ministerului Comunicațiilor. Pentru această modalitate online de plată, utilizatorul trebuie să aibă cont și parolă, care se obțin o singură dată de la Primăria Municipiului Zalău, camera 5, în timpul programului de lucru” a mai afirmat Căpîlnașiu.
  Dintr-un total de 26.504 plicuri, până acum au fost ridicate doar 288, iar în cursul anului trecut doar 150 de contribuabili au făcut plăți prin www.ghișeul.ro, în valoare de 30.746 lei. Alte posibilități de plată sunt la ghișeele Serviciului Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, oficiile poștale, CEC Bank și urmează Volksbank (vor putea fi platite impozite si taxe dupa finalizarea formalitatilor). În evidenţele Serviciului Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei Zalău sunt 34.972 poziţii de rol – contribuabili persoane fizice şi 2.458 poziţii de rol – contribuabili persoane juridice.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img