More

  Primul târg de nunţi din acest an şi-a deschis porţile!

  DSC_0050

  Tinerii care vor să-şi unească destinele şi vor să-şi organizeze o nuntă de neuitat pot vizita primul târg de nunţi din acest an din judeţul Satu Mare care a fost deschis aseară la restaurantul Paloma Blanca. Peste 30 de expozanţi din toate domeniile de activitate în ceea ce priveşte organizarea unei nunţi îşi expun ofertele la acest târg. Deschiderea a fost făcută de primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, alături de organizatorul evenimentului, omul de afaceri sătmărean Vasile Lup.

  Târgul de nunţi de la Paloma Blanca are ca scop atât promovarea reciprocă a celor din această branşă dar şi să ofere tinerilor sătmăreni oportunitatea de a-şi putea organiza o nuntă aşa cum îşi doresc. “Ideea organizării târgului de nunţi mi-a venit imediat după Revelion. La patru luni de la inaugurarea acestei săli, am decis să organizăm un eveniment în cadrul căruia să ne promovăm reciproc toţi cei din această branşă. Este primul târg de nunţi din acest an, iar expozanţii au posibilitatea de a participa gratis”, a declarat Vasile Lup, care a mulţumit şi Primăriei Satu Mare pentru sprijinul acordat.

  DSC_0058

  Primarul Dorel Coica l-a felicitat pe Vasile Lup pentru organizarea acestui eveniment, adăugând faptul că şi prin acest fel dovedeşte că este nu numai un foarte bun om de afaceri dar şi un bun organizator. “Îi invit pe toţi tinerii sătmăreni care vor să-şi unească destinele, precum şi pe părinţi să viziteze cu încredere acest loc”, a mai declarat primarul, după care a declarat deschis târgul de nunţi de la Paloma Blanca.

  Peste 30 de expozanţi şi-au prezentat ofertele în cadrul acestui târg, saloane de frumuseţe, restaurante, cofetării, cameramani şi fotografi, bijutieri, agenţii de turism pentru luna de miere, chiar şi o şcoală de dans. Târgul este deschis azi, între orele 10.00 şi 20.00, precum şi mâine, între orele 10.00 şi 18.00. Intrarea este gratuită.
  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE