Se caută căpșunari, în DanemarcaSălăjenii care vor să lucreze sezonier, în străinătate, au la dispoziție o ofertă de muncă în agricultură, în Danemarca. Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, prin rețeaua Eures, în această perioadă, un angajator din Danemarca are nevoie de 35 de persoane pentru muncă în agricultură, la culesul căpşunilor. Durata contractului de muncă are o valabilitate de maxim 7 săptămâni (de la începutul lunii iunie şi până la jumătatea lunii august, n.r.), iar candidaţii interesaţi de aceste slujbe sezoniere trebuie să aibă minim 18 ani împliniţi şi să fie vorbitori de limba engleză – nivel mediu.

Plata se va face în funcţie de cantitatea de căpşuni culeasă, circa 1 euro/kilogram, iar durata programului de muncă este de maxim 30 de ore săptămânal.

Conform cerinţelor angajatorului, persoanele interesate pentru această ofertă pot trimite CV-ul model Europass, redactat în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de e-amil duborgjordbaer.dk. Modelul de CV se poate descarca de pe linkul http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html.

De asemenea, candidaţii vor trebui să completeze on-line şi un formular de aplicare care este tot pe link-ul de mai sus. Preselecţia persoanelor pentru cei care au aplicat deja sau intenţionează să aplice CV-ul se va face de angajatorul danez, iar invitarea la selecţie a persoanelor preselectate va fi realizată în timp util de consilierul Eures din cadrul AJOFM Sălaj. Selecţia pentru posturile în agricultură, la cules de căpşuni, se va face în cursul lunii februarie la Oradea. Detaliile referitoare la locaţie şi programul selecţiei vor fi trimise numai persoanelor selectate.

Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts