Bal mascat caritabil la Castelul KarolyiUn bal mascat cu caracter ecologic şi caritabil se va desfăşura vineri, începând cu ora 17.00, la Castelul Karolyi din municipiul Carei, în organizarea Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare şi a Clubului Rotary cu sprijinul Primăriei Municipiului Carei, eveniment prezentat ieri în cadrul unei conferinţe de presă. La întâlnirea cu presa locală au participat directorul APM Satu Mare, Elisabeta Bekessy, şi preşedintele Clubului Rotary Satu Mare, dr. Szatmari Lajos. La acest eveniment vor participa 28 de elevi de la 14 licee din municipiile Satu Mare şi Carei, care vor fi îmbrăcaţi în costume din materiale reciclabile.

Juriul format din reprezentanţi ai organizatorilor va premia cele mai reuşite costume. Toate costumele care vor fi prezentate de către liceeni vor fi expuse toată luna martie în holul Complexului de educaţie ecologică “Casa Verde”. Acest eveniment va avea şi un context caritabil, costumele urmând a fi cumpărate de membrii Clubului Rotary, iar din sumele obţinute se va achiziţiona o combină frigorifică, ce va fi donată Casei de tip familial “Ştefania” din Oar.

Potrivit celor declarate de directorul Elisabeta Bekessy, iniţiativa i-a aparţinut prefectului Eugeniu Avram, care a declarat că fiecare instituţie deconcentrată să sprijine Casele de tip familial. Efortul depus de liceeni pentru realizarea costumelor din materiale reciclabile va fi recompensat cu o excursie în data de 15 aprilie anul curent la Salina Turda, la care vor participa şi copiii de la Casa de tip familial “Ştefania” din Oar.
Pavel Prodaniuc

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts