More


  Conferință și lansare de carte, la Zalău

  - Advertisement -

  „Misterele orientale și creștinismul”

  Prof. univ. dr. Aurel Sasu, cel căruia Mitropolitul Bartolomeu Anania i-a lăsat moştenire manuscrisele personale, precum şi colecţia de acte, scrisori şi fotografii, toate aflate în reşedinţa din Mânăstirea Nicula, se va afla joi, 27 februarie, de la ora 14.00, la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, în sala „Dialoguri europene”, pentru a le vorbi sălăjenilor despre „Mitropolitul Bartolomeu Anania – omul liber”.
  Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Sălaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Editura Eikon, Asociația culturală Jad, Asociația Scriitorilor din Sălaj, Cenaclul literar „Silvania”, Episcopia Sălajului și Liceul Ortodox „Sfântul Nicolae” Zalău.

  Conferința va fi urmată de lansarea cărții „Misterele orientale și creștinismul”, de Bartolomeu Valeriu Anania, ediție critică și prefață de Aurel Sasu, Editurile Eikon și Renașterea din Cluj-Napoca.

  Conform Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, în șirul lecturilor publice și conferințelor organizate de instituția de cultură sălăjeană și Asociația culturală Jad, în luna ianuarie 2014, la Zalău a fost invitat prof. univ. dr. Ovidiu Pecican.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img