More


  Grădiniţă nouă la Tăşnad

  - Advertisement -

  MITRASCA

  O nouă grădiniţă va fi construită în cartierul Zorilor din Tăşnad, printr-un program al Băncii Mondiale, implementat de Ministerul Educaţiei. De asemenea, Primăria Tăşnad vrea să reabiliteze sala de sport şi stadionul Unirea, respectiv să reabiliteze zona parcului în care este situat Monumentul Ostaşului Român.

  În acest an, în oraşul Tăşnad va fi construită o nouă grădiniţă cu două grupe. Valoarea investiţiei este de 600.000 lei. Valoarea cofinanţării ce va fi asigurată de la bugetul local este de 300.000 lei, diferenţa fiind asigurată de Ministerul Educaţiei prin intermediul unui program finanţat de Banca Mondială. “A avut loc licitaţia şi a fost desemnat executantul. Lucrările vor demara în cursul acestui an. Noua grădiniţă va fi situată lângă sala de sport din cartierul Zorilor”, ne-a declarat primarul Vasile Mitraşca.

  Tot în cursul acestui an, Primăria Tăşnad vrea să reabiliteze sala de sport şi stadionul Unirea. “Vom reabilita sala de sport şi anexele pentru ca elevii care îşi desfăşoară activitatea la şcoala de pe Nicolae Bălcescu să poată face acolo orele de educaţie fizică, întrucât sala mare de sport este foarte aglomerată”, afirmă primarul Vasile Mitraşca. Lucrările vor costa în jur de 150.000 lei şi vor fi finanţate din bugetul local.

  De asemenea, administraţia locală tăşnădeană doreşte să reabiliteze zona parcului în care este situat Monumentul Ostaşului Român. “Asta înseamnă modernizarea parcării din zonă, modernizarea aleilor din parc, a căilor de acces spre Biserica Reformată şi străzilor din zona Dealului Pisicilor”, ne-a declarat primarul Vasile Mitraşca. Lucrările vor costa în jur de 120.000 lei şi vor fi finanţate din bugetul local.
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img