More


  Buletine pentru romii din Odoreu

  - Advertisement -

  odoreu

  Direcţia de Evidenţă a Persoanelor a municipiului Satu Mare a demarat o amplă campanie de punere în legalitate cu acte de identitate şi certificate de stare civilă în mai multe localităţi arondate. Reprezentanţii instituţiei s-au prezentat ieri la sediul Primăriei Odoreu unde au preluat peste 40 de cereri pentru eliberarea actelor de identitate. “La solicitarea autorităţilor locale din comuna Odoreu, desfăşurăm azi această acţiune de preluare a cererilor pentru actele de identitate. Dacă nu ne deplasam la Odoreu, cetăţenii cu probleme din comună ar fi trebuit să facă două drumuri la Satu Mare. Am venit noi la Odoreu şi vom prelua 41 de cereri pentru buletine care vor fi înmânate în cursul săptămânii viitoare. Acţiunea se desfăşoară normal, având şi sprijinul Primăriei Odoreu”, ne-a declarat directorul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor a municipiului Satu Mare, Ionel Torja.

  În prealabil, Primăria comunei Odoreu, în colaborare cu Serviciul de Stare Civilă, au eliberat certificate de naştere pentru cei care le aveau pierdute sau deteriorate. “Săptămâna trecută am eliberat 50 de certificate de naştere pentru cei care nu le aveau, iar azi au fost invitaţi la sediul Primăriei pentru a-şi face cărţile de identitate. Cetăţenii cu probleme s-au prezentat în număr mare astfel că săptămâna viitoare vor primi acte de identitate noi”, ne-a declarat secretarul Primăriei Odoreu, Ilonczai Elisabeta.

  Potrivit celor afirmate de Ionel Torja, în cadrul campaniei derulată de Direcţia de Evidenţă a Persoanelor a municipiului Satu Mare până în prezent au fost puse în legalitate cu acte de identitate peste 300 de persoane din comunele arondate municipiului Satu Mare.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img