More

    Duelul “doamnelor” de 8 Martie!

    oli

    Întâlnire inedită azi(n.r. sâmbătă) la Satu Mare în Liga a 2-a. “Doamna” Olimpia joacă împotriva “ doamnei” Crai-Olguţa chiar de ziua femeii. La prima vedere echipa doamnei Olguţa pare favorită mai ales că Olimpia are parte de ceva probleme de efectiv. Doar că la Satu Mare s-au câştigat greu puncte până acum, aşa că meciul ce va începe la ora 11 se anunţă a fi unul deschis oricărui rezultat.

    Olimpia are un moral excelent după succesul cu UTA iar jucătorii speră să dea lovitura în faţa favoritei la promovare din serie. “Şi în tur la Craiova ne-au învins greu pe o mică eroare a noastră. Am avut ocazii acolo şi cred că meritam un punct. Asta a fost însă istorie iar acum suntem hotărâţi să facem un meci mare a spus Dan Gavrilescu, invitat la emisiunea Săptămâna sportivă.

    Antrenorii Csik şi Bolba trebuie să găsească soluţii de a-i înlocui pe suspendaţii Munteanu şi Ene. “ Avem un lot echilibrat şi valoros. Le-am spus băieţilor că fiecare va avea şansa lui să demonstreze că merită să joace mai mult. Sper să fim inspiraţi” a spus Csik, cel care în partida cu UTA a găsit soluţia câştigătoare cu Faur titular pe banda stângă.

    Rămâne de văzut dacă Florin Mureşan va fi preferat pe banda dreaptă în locul lui Munteanu sau dacă va intra pe zona centrală în locul lui Ene. O soluţie ar putea fi şi cu Micaş fundaş central şi Mureşan pe dreapta sau cu Iuhas fundaş central în locul lui Ene, Mureşan pe dreapta şi Kinczel pe stânga.

    De partea cealaltă, CraiOlguţa a arătat că banii nu sunt o problemă la club. Echipa a venit de joi seara cu avionul la Satu Mare. Autocarul a ajuns …doar cu cei doi şoferi la aeroport iar oltenii vor rămâne toată săptămâna în zonă urmând ca după partida de la Satu Mare să plece la Arad, via Oradea. CS U Craiova va juca sâmbăta viitoare la UTA!

    Antrenorul Ovidiu Stângă ne-a declarat la sosirea la aeroport că-şi doreşte să câştige la Satu Mare deşi e conştient că meciul nu va fi deloc uşor.
    Partida va fi arbitrată de orădeanul Florin Marcu ajutat la cele două margini de Imre Bucsi Laszlo şi Gero Szabo din Cluj Napoca.

    Doamnele şi domnişoarele vor avea parte de intrare liberă la acest joc!

    Formaţia probabilă:
    OLIMPIA- Anca- Mureşan, Bălău, Micaş, Iuhas- Gavrilescu, Villand, Schwarczkopf, Faur- Bujor, Boştină.

    Iată programul etapei de azi:
    UTA Arad – CS Mioveni (11:00)
    Gloria Bistriţa – CSM Râmnicu Vâlcea (11:00)
    Metalul Reşiţa – FC Olt Slatina (11:00)
    Olimpia Satu Mare – CS Universitatea Craiova (11:00)
    Universitatea Craiova – FC Bihor Oradea (15:00)
    ASA Târgu Mureş – CS Minerul Motru (18:00)

    În clasament conduce CSM Râmnicu Vâlcea cu 28 de puncte, urmată de CS U Craiova 28 puncte şi de ASA Tg. Mureş cu 25 de puncte. Olimpia e pe opt cu 21 de puncte.

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE