Liberalii sălăjeni rămân fără subprefectActualul subprefect, Lucian Băican, se va întoarce la jobul de la Primăria Zalău

Dacă alianța PSD-PC-UNPR, susținută de UDMR și grupul minorităților, adună statistic cele 318 voturi, Guvernul Ponta III va trece fără nicio emoție prin plenul Parlamentului, deoarece numărul necesar de voturi pentru a susține Guvernul este de doar 288. În urma negocierilor de la nivel central dintre președintele PSD, Victor Ponta și cel al UDMR, Kelemen Hunor, din câte se pare fotoliul de subprefect al Sălajului va reveni UDMR, iar actualul subprefect, Lucian Băican, susținut și sprijinit de către PNL Sălaj, își va pierde postul urmând să se întoarcă pe postul de la Primăria Zalău, de unde a fost detașat.

În urma acestui protocol de la nivel național, cu siguranță UDMR Sălaj va încerca să își promoveze „oamenii” pe diferite funcții de directori în instituțiile deconcentrate. ”Până în prezent UDMR nu și-a manifestat nicio cerință concretă pentru anumite posturi, dar ne vom întâlni la masa negocierilor după ședința de investire a noului Guvern. Dacă vor cere postul de subprefect, e foarte probabil să-l obțină, pentru că nu ne putem opune pe plan local”, a declarat Tiberiu Marc, președintele PSD Sălaj.
Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts