More


  Oana Pîrcălab, secretar general adjunct în Ministerul Dezvoltării

  - Advertisement -

  oana

  Sătmăreanca Oana Pîrcălab va deveni secretar general adjunct în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Anunţul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, de către preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Mircea Govor.

  Sătmăreanca Oana Pîrcălab, care va ocupa funcţia de secretar general adjunct în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ocupă la această dată funcţia de director adjunct al unităţii de implementare a proiectului european din cadrul Apaserv, în timp ce în mandatul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, a fost director al Direcţiei de Dezvoltare din cadrul Consiliului Judeţean.

  Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, speră ca prin această numire judeţul Satu Mare să fie mai bine reprezentat, declarând că procedura se va realiza în următoarele zile.

  “În cel mai scurt timp, sper că în zilele următoare, vom avea în cadrul Ministerului Dezvoltării şi un secretar general adjunct de la Satu Mare, care va întări echipa de la Ministerul Dezvoltării şi, bineînţeles, să întărească poziţia noastră şi interesele dumneavoastră, ale cetăţenilor şi primarilor din judeţ. Este vorba despre Oana Pîrcălab, fosta directoare de la Direcţia de Dezvoltare din cadrul Consiliului Judeţean. În momentul de faţă este director adjunct la unitatea de implementare a proiectului european din cadrul Apaserv”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img