More  Consilier din Medieşu Aurit, înjunghiat de prietenul de pahar

  - Advertisement -

  ACCIDENT

  Un bărbat a sesizat marţi prin apelul unic de urgenţă 112 faptul că în timp ce se afla cu un prieten al său au fost înjunghiaţi în zona abdomenului de un alt bărbat. Poliţiştii Secţiei 3 s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, în zona Parcului Foto Voltaic din localitatea Medieş Vii, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că un consilier local din comuna Medieşu Aurit, respectiv Adrian Sălăjean, de 37 de ani, şi Gheorghe Sălăjean, de 36 de ani, au consumat băuturi alcoolice împreună cu Petre B, de 45 de ani, în timp ce se aflau într-o rulotă în incinta parcului.

  Apoi, pe fondul consumului de alcool, între cei trei s-au iscat discuţii contradictorii, iar cel de-al treilea le-a aplicat celor doi lovituri cu un obiect tăietor înţepător în zona abdomenului după care a părăsit locaţia.

  Precizăm faptul că cei trei erau prieteni.

  Cele două victime au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Poliţiştii l-au depistat pe cel care a comis fapta. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, iar cercetările continuă.

  Consilierul local din Medieşu Aurit, Adrian Sălăjean, a fost cel care s-a ales cu rănile cele mai grave, fiindu-i străpuns ficatul şi stomacul, acesta aflându-se în prezent la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.
  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0