SATU MARE – Alegeri europarlamentare şi parţiale pentru Colegiul 2

1

Astăzi, 25 mai, Satu Mare votează în cadrul alegerilor europarlamentare şi parţiale pentru Colegiul 2.

Rămâneţi alături de noi pentru a afla cele mai proaspete ştiri despre ceea ce se întâmplă la urnele de votare, în tot judeţul.

2UPDATE Ora 09.00 Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mircea Govor a votat la secţia de la Şcoala Nr. 10 de pe strada Ana Ipătescu. La ieşirea de la urne, vicepreşedintele CJ a declarat că “am votat pentru un viitor mai bun al României, pentru cea mai puternică echipă, pentru cei care ne vor face mândri că suntem români în Europa“.

votcoica

 

UPDATE Ora 9.10 – Primarul oraşului Dorel Coica, îsoţit de familie şi de viceprimarul Radu Roca. au votat la secţia de la AJF Satu Mare: “Am votat pentru o echipă de candidaţi serioasă, care poate să reprezinte cu onoare România şi nu să denigreze cum au făcut alţi parlamentari. Şi că schimbarea va fi vizibilă în următoarele luni“.

roca

UPDATE Ora 09.15 – Viceprimarul oraşului, Radu Roca a a venit la vot însoţit de primarul Dorel Coica. La ieşirea de la secţia de votare nr. 50, Radu Roca a ţinut să precizeze: “Am votat pentru un viitor mai bun, pentru cea mai puternică echipă, care ne va face mândri şi în Europa“.

kereskeny

UPDATE Ora 9.30 – Însoţit de familie, deputatul Kereskeny Gabor a votat pentru “normalitate, vreau ca votul de astăzi să arate că avem o comunitate puternică şi unită în Transilvania“.

votszabi

Update ora 10.00 Nagy Szablocs, candidat UDMR pentru Colegiul 2, a votat însoţit de familie la Secţia de la Şcoala “Mircea Eliade”: “”Am votat pentru o reprezenatre cinstită în Colegiu II. Am votat în spiritul celor discutate cu alegătorii din colegiul II în ultimele săptămâni. La euoparlamentare am votat pentru reprezentarea tradiţiilor adreleneşti în PE”

Babasan1

Update ora 11:00 – Sergiu Băbăşan a votat astăzi dimineaţă la ora 10.30 la secţia Nr. 14 din Şcoala Octavian Goga, el a venit însoţit de familie dupa ce şi-a exercitat dreptul constituţional acesta a declarat că a votat cu sufletul şi inima.

UPDATE 11:00 candidatul PDL la alegerileeuroparlamentare Adrian Cozma, şi-a exercitat votul la secţia de votare Nr 14 la Şcoala generala Octavian Goga.

 

Paula-mare

UPADATE 11:30 la puţin după ora 11 la Şcoala Constantin Brancoveanu a votat şi directorul medical al SJU Paula Mare împreună cu fiica şi cu soţul, după vot aceasta a declarat că a votat cu cea mai puternică echipă , singura care o poate face sa se simta mândra că este român în Uniunea Europeana.

pataki2

UPDATE 11:45 Senatorul Csaba Pataki a votat la Secţia nr. 54 de la Şcoala “Dr. Vasile Lucaciu” Satu Mare: “Am votat pentru o Europă modernă şi echilibrată, pentru o echipă muncitorească. Iar cu această ocazie, îi îndemn pe sătmăreni să iasă la vot.”

votbota

UPADATE  12:00 Laura Bota, candidat PMPla alegerile europarlamentaredar şi cele parţiale şi-a exprimatvotul astăzi la ora 9,30 la secţia Nr 8 Şcoala Generala Lucian Blaga. Însoţităde familie, aceasta spera ca votul ei sa aduca schimbarea.

UPDATE 12: 15 La ora 10,00  la secţia de votare din Păuleşti a ajuns echipa PDL la vot. Candidatul pentru alegerile parţiale din colegiul 2, Ileana Blidar a venit însoţită de familei dar si de colegii din partid. Împreună cu Petre Mureşan şi  Andreea Paul au votat pentru schimbare.

avram

UPDATE 13:15 Prefectul Eugeniu Avram s-a prezentat la urne la Secţia de vot de la Grupul Şcolar “Constantin Brâncuşi” Satu Mare, unde a votat pentru ca România să fie respectată în Europa: “Am votat pentru viitorul nostru într-o Europă unită în care ţara noastră să fie respectată, iar concetăţenii mei să se bucure de acelaşi tratament egal cu cetăţenii celorlalte state membre”. Tot cu această ocazie, prefectul a transmis sătmărenilor un mesaj de mobilizare pentru a se prezenta în număr cât mai mare la vot. “Am asigurat toate condiţiile astfel încât ce vor vota sătmărenii să corespundă cu realitatea”, a adăuga prefectul Eugeniu Avram.

stef.

UPDATE 14:00 Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a votat la secţia de votare amenajată în incinta Liceului Reformat. Înainte de a vota, preşedintele Ştef a oferit câte un trandafir galben doamnelor şi domnişoarelor din comisia de votare, precum şi ziaristelor din presa locală. După ce şi-a exprimat votul doar pentru alegerile europarlamentare, în scurta declaraţie de presă, Adrian Ştef nu a lăsat dubii asupra opţiunii sale: “Am votat azi pentru continuitate, unitate, pentru un judeţ european şi o Românie europeană, cu o democraţie adevărată”.

papici

UPDATE 17:25 –Viceprimarul Marcela Papici a ajuns în această după amiază la vot. Aceasta şi-a exercitat votul al secţia de votare Nr. 40 la Grădiniţa Voinicel.

 

diaconescu

 

UPDATE 17:30Candidatul P.P.D.D la alegerile europarlamentare dar şi pentru fotoliul de deputat pe colegiul 2 a îndemnat sătmărenii să vină la vot după ce a ţinut ziariştilor o dizertaţie caracteristică.

fedorca

UPDATE 17:35Primarul Aurelia Fedorca a votat la una din secţiile de votare de la şcoala generală Nr.3 din Negreşti Oaş. Ea a fost însoţită de familie şi la ieşire a declarat că votează pentru binele ţării.

ciocan

UPDATE 17:40 – Fostul deputat de Oaş şi-a exprimat votul la o secţie de votare de la şcoala generală Nr.1 iar fostul primar s-a prezentat la urne la Liceul Teoretic Negreşti Oaş.

UPDATE 17:45Şi reprezentanţii partidelor de alianţă , preşedintele UNPR Negreşti Oaş, Mihai Big, precum şi preşedintele PC Negreşti Oaş , Florin Tripon au votat până în ora prânzului.

6

UPDATE 17:50După orele amiezii a venit la vot şi europarlamentarul Ovidiu Silaghi. Acesta a ales una dintre secţiile din mediul rural.Silaghi şi-a exercitat dreptul contituţional la Odoreu însoţit de prietenul său Niels Schnecker.

7

UPDATE 17:50Ovidiu Silaghi a declarat că a ales să voteze la Odoreu pentru a fi aproape de alegătorii săi.

2 COMMENTS

  1. Doar pe cei din alianta aflata la putere ii intervievati? Asta cam cere o plangere la B.E.C., cam suna a campanie electorala mascata chiar in ziua alegerilor,si este interzisa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

FOTOGALERIE. PERICOL de EXPLOZIE la Satu Mare. Pompierii au INTERVENIT promt

Pericol de explozie ieri la Satu Mare. Pompierii sătmăreni au intervenit ieri pentru asigurarea zonei în urma producerii unei defecțiuni la un branșament de gaz,...

DREPTATE. Doi TÂLHARI și VIOLATORI, trimiși în judecată. Faptele ORIBILE ale acestora

Doi tineri, în vârstă de 18 respectiv 20 de ani, acuzați de tâlhărie calificată și viol u fost trimiși în judecată de procurorii sătmăreni....

RESPECT. Gest de OMENIE făcut de niște polițiști sătmăreni. Ce au făcut pentru VICTIMA unei TÂLHĂRII

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au venit în sprijinul unei femei, de 56 de ani, din municipiul Carei, care la data de...

CONVOCATOR

  COMPLETAREA ORDINII DE ZI A ADUNĂRII GENERALE ORDINARE A ACȚIONARILOR  SOCIETATII ARDEALUL SA             Directoratul societății ARDEALUL SA, societate administrată în sistem dualist, cu sediul...

PERFORMANȚĂ. Niciun CAZ NOU de CVOVID-19 de aproape O SĂPTĂMÂNĂ la Satu Mare. Doar DOUĂ CAZURI în județ

De aproape o săptămână, mai exact din data de 23 mai, în județul Satu Mare nu a fost înregistrat niciun caz nou de COVID-19...