More


  Activități de Ziua Copilului, la Zalău

  4
  Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria Municipiului Zalău organizează vineri, 30 mai, în Parcul Central, o serie de activități cu și pentru copii. Astfel, de la ora 10.00, copiii de la 11 grădinițe vor desena pe aleea principală din Parcul Central și își vor exprima viziunea lor cu privire la ziua care le este dedicată. De la ora 16.30, amfiteatrul va prinde viață prin micii artiști, copii de la Școlile „Simion Bărnuțiu”, „Mihai Eminescu” și Liceul de Artă „Ioan Sima” și programul pregătit de ei, cadou pentru publicul care-i va încuraja din tribună. 
  Copii, părinți și bunici, care vor fi în parc pe parcursul celor aproximativ 2 ore de program, vor vedea dansuri, miniconcerte, recitaluri și scenete.
  Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Zalău, se bucură de prezența micilor vedete din trupa Arabesque, cu cele trei momente de dans clasic.
  „Încercăm, împreună cu unitățile de învățământ, să organizăm activități pentru copii, așa cum sunt și cele de mâine. În primul rând pentru că este o sărbătoare a copiilor și apoi pentru a-i încuraja și obișnui să urce pe scenă, să participe la evenimente”, a precizat Radu Căpîlnașiu, primarul Municipiului Zalău.
  Programul zilei de vineri este completat de membri ai Palatului Copiilor, care vin în amfiteatru, de la ora 15.00, cu un program artistic, cu dansuri moderne și cântece.
  Iulian Duma
  =


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img