More


  Anda Adam risca 5 ani de inchisoare cu EXECUTARE

  - Advertisement -

  7

  Anda Adam, Mara Banica si doua dintre iubitele lui Leo de la Strehia sunt doar cateva din femeile care si-au pus silicoane la Spitalul de Arsi. Toate au fost chemate sa dea cu subsemnatul in fata anchetatorilor, insa doar Anda Adam este de negasit.

  Acum doi ani, chiar directorul Spitalului de Arsi din Capitala, Vitalie Stan, a fost cel care i-a schimbat silicoanele Andei Adam. Cantareata era nemultumita de primele implanturi pe care si le facuse in urma cu aproape 11 ani, asa ca a ales sa remedieze problema intr-o unitate sanitara de stat, sigur si la jumatate de pret. Cantareata a fost cu atat mai fericita cu cat implanturile puse a doua oara erau garantate pe viata.

  Acum, insa, chiar daca nu mai are probleme cu protezele mamare, Anda a dat de alt bucluc. Conform datelor pe care ea insasi le-a facut publice imediat dupa operatie, artista se pare ca a dat doar 2.000 de euro pentru corectarea sanilor, bani care sunt trecuti in actele anchetatorilor sub forma de “dare de mita”. Potrivit articolului 255 din noul Cod Penal, “promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase, (…) se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani”.

  Potrivit legii, Anda Adam ar fi putut scapa de acuzatia de dare de mita, daca ar fi sesizat practicile de la Spitalul de Arsi inainte ca anchetatorii sa intyre pe fir. “Fapta prevazuta in alineatul precedent nu constituie infractiune atunci cand mituitorul a fost constrans prin orice mijloace de catre cel care a luat mita. Mituitorul nu se pedepseste daca denunta autoritatii fapta mai inainte ca organul de urmarire sa fi fost sesizat pentru acea infractiune. “, se arata in noul Cod Penal.

  Se pare ca dupa ce a izbucnit tot acest scandal legat de activitatea ilegala e medicului care a operat-o, Anda Adam a plecat din tara. Cantareata se afla impreuna cu iubitul ei la Amsterdam si nu poate fi contactata pe niciun numar de telefon pe care il folosea pana acum.

  S-a operat in timp record

  Anda Adam a fost internata de urgenta de medicul Vitalie Stan, in 2012. Operatia s-a realizat imediat, iar in foarte scurt timp, artista a fost externata.

  Se pare insa ca Anda nu a respectat deloc indicatiile medicului. La doar doua zile de la operatie, blondina a urcat pe scena, iar la un eveniment monden care a avut loc pana ca artista sa isi scoata firele, aceasta a purtat o rochie cu spatele gol, fara bustiera obligatorie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare