More

    Cameron Diaz a avut experienţe sexuale cu o femeie

    4

    Actriţa americană Cameron Diaz a dezvăluit într-un interviu că, în trecut, a avut experienţe sexuale cu o femeie.

    “Ai fost vreodată în «sectorul» femeilor”, a întrebat-o Andy Cohen, moderatorul emisiunii “Watch Happens Live”, pe Cameron Diaz, invitată să dea un interviu pentru rubrica “Plead the Fifth” (aluzie la al cincilea amendament din Constituţia Statelor Unite, care prevede dreptul de a nu răspunde la o întrebare, n.r.), informează contactmusic.com.

    Cameron Diaz, care a venit la emisiune însoţită de actriţa Leslie Mann, partenera ei din filmul “Cealaltă femeie”, a răspuns însă afirmativ la întrebarea prezentatorului: “Da, am fost cu o femeie, da”.

    “Mai mult de o dată?”, a întrebat în continuare moderatorul.

    “Nu m-ai întrebat explicit în ce mod am fost cu o femeie, dar da, am fost”, a adăugat, la rândul său Cameron Diaz.

    Întrebările lui Andy Cohen pe tema unei posibile relaţii lesbiene a actriţei americane au fost formulate în contextul în care Cameron Diaz a făcut aluzie la atracţia sa faţă de femei într-un interviu apărut în ediţia din luna mai a revistei Glamour din Marea Britanie.

    “Cred că femeile sunt frumoase – absolut frumoase. Şi mai cred că toate femeile au fost atrase din punct de vedere sexual de altă femeie într-un moment sau altul. Este firesc să ai o legătură şi o apreciere pentru frumuseţea altor femei”, a spus Cameron Diaz în interviul respectiv.

    În prezent, Cameron Diaz are o relaţie cu miliardarul american Elon Musk, fondator şi director executiv al companiei de automobile electrice Tesla Motors.

    Cameron Diaz, născută în 1972, a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public “Mary cea cu vino-ncoa’/ Something About Mary” (1998), dar şi în drama “Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) şi în franciza “Îngerii lui Charlie”. Cameron Diaz a mai putut fi văzută în filmele “Viaţă pentru sora mea”, “Cutia” şi în comedia “Knight and Day”, în care joacă alături de Tom Cruise, precum şi în “Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher” (2011). Cel mai recent film în care a jucat este comedia “The Other Woman/ Cealaltă femeie”, regizată de Nick Cassavetes, alături de Leslie Mann şi Kate Upton, care va avea premiera în România pe 9 mai.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE