More

  Cartierul Solidaritatii in atentia PSD

  soli-1

  Vineri dupa amiaza in cartierul Solidaritatii din municipiul Satu Mare echipa PSD coordonata de presedintele organizatiei locale a PSD, nr.14 Nicolae Glodean, a impartit materiale electorale locuitorilor din zona precum si revista informativa prin care primarul municipiului Satu Mare prezinta proiectele care s-au realizat din 2012 si care se afla in derulare.

  La intalnirea cu cetatenii a fost invitat primarul dr. Dorel Coica, viceprimarul dr. Radu Roca  si consilierul local Manuela Rogoz. Pentru a afla cat mai multe de la cetateni, acestia le-au ascultat doleantele.

  soli-2

  In parcul din Solidaritatii, la solicitarea locuitorilor, se va amenaja un parc de joaca pentru copii, se vor monta bancute pe aleile din cartier, cosuri de gunoi si se vor efectua lucrari pentru imbunatatirea iluminatului public.

  Satmarenii locului sunt nemultumiti si de faptul ca Lacul Cubic care nu se afla in patrimoniul municipiului, este total neingrijit lucru care pune in pericol viata locuitorilor din cartierul Solidaritatii.

  Primarul le-a promis cetatenilor ca se va ocupa de acest aspect si nu ramane indiferent la problemele pe care le au in zona.

  Membrii PSD, au transmis un mesaj de mobilizare pentru ziua votului aratand importanta acestuia si spijinul pentru candidatii Aliantei PSD-UNPR-PC la alegerile Europarlamentare.

  Din cinci în cinci ani, cetățenii Uniunii Europene își aleg reprezentanții în Parlamentul European, instituția ai cărei membri sunt aleși în mod direct  și care le apără interesele în procesul decizional de la nivelul UE.

   Biroul de presa a PSD

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE