More


  Cati VIRGINI au mai ramas pe pamant

  - Advertisement -
  10
  Pentru multi dintre noi, sexul face parte din viata noastra atat in viata reala, cat si in vise. Sanatatea sexuala este importanta, fara ea am fi un cocktail Molotov de hormoni gata sa explodeze in refulari si defulari continue.
  Avem grija de sistemul nostru reproducator la fel cum avem grija de sanatatea noastra emotional. Cel putin, asa ne place sa credem. Exista numeroase statistici despre sex, iar noi leam analizat si am alcatuit lista asta de chestii pe care nu credem ca le stiai despre sex.
  1. In timpul actului sexual, ardem in jur de 200 de calorii, adica echivalentul a 15 minute de alergat.
  2. Aproximativ 40 % dintre studentii din SUA cunosc pe cineva care a facut sex cu un cadru didatic desi in majoritatea universitatilor raporturile sexuale intre studenti si profesori sunt interzise din motive etice.
  3. Nu suntem toti la fel de norocosi: in jur de 1,1 milion de barbati si 800, 000 de femei cu varsta cuprinsa intre 25 si 45 de ani nu si-au pierdut inca virginitatea.
  4. Daca ai picioarele reci s-ar putea sa nu aii orgasm. In Marea Britanie, 80% dintre cuplurile care purtau sosete in timpul actului sexual au ajuns la orgasm. In cazul celor care nu purtau sosete, rata este de doar 50%.
  5. In randul celor sub 35 de ani, un procent de 35% folosesc Facebook imediat dupa ce au facut sex. Mai mult, barbatii tind sa posteze de doua ori mai des in aceasta perioada.
  6. Impotenta temporara e nasoala, iar cele doua cauze majore ale acesteia sunt fumatul si purtatul de pantaloni prea stramti.
  7. Amuzant sau nu, 3% din femei isi planuiesc activitati casnice in timp de fac sex. Atat de plictisitor sa fie?
  8. In secolul XIX, tratamentul recomandat pentru isterie in cazul femeilor era un dispozitiv asemanator cu vibratorul din vremurile noastre. N-a rezistat prea mult pentru ca doctorii si-au dat seama ca femeile pierdeau prea mult timp cu dispozitivul.
  9. Jucariile sexuale au fost interzise in Texas pana 2008. Oare ce s-a intamplat atunci de le-au legalizat?
  10. Lipsa de activitate sexuala poate duce la scaderea marimii penisului. Reversul medaliei nu a fost inca demonstrat.
  11. Articolul asta contine cele mai cuminti poze cu sex.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img