More


  Colegiul “Doamna Stanca”, în sărbătoare

  - Advertisement -

  stanca

  Conducerea, cadrele didactice şi elevii Colegiului Naţional “Doamna Stanca” au sărbătorit ieri printr-o serie de evenimente ziua unităţii de învăţământ. La deschiderea oficială a acestei sărbători au participat prefectul Eugeniu Avram, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, viceprimarul Marcela Papici, invitaţi, cadre didactice, elevi şi părinţi.

  După cuvântul de deschidere al directorului Colegiului, Anna-Maria Maruşca, reprezentanţii autorităţilor judeţene şi locale au apreciat activitatea didactică desfăşurată în această unitate de învăţământ, evidenţiind atât performanţele elevilor şcolii cât şi a celor care şi-au finalizat studiile liceale aici, adăugând că “Doamna Stanca” este una dintre şcolile de prestigiu din judeţul Satu Mare. Deschiderea oficială s-a încheiat cu un flashmob şi cu evoluţia majoretelor.

  De la ora 10.00 au fost deschise larg porţile pentru absolvenţii de clasa a VIII-a, acestora fiindu-le prezentate oferta educaţională a şcolii. Totodată, în curtea Colegiului a fost organizat spectacolul “Stanca are talent”, iar în sălile de curs au avut loc întâlnirile de 10, respectiv 25 de ani de la absolvirea liceului. Manifestările au continuat în curtea unităţii de învăţământ cu o serie de activităţi cultural-distractive. Nu au fost uitaţi nici voluntarii liceului, care au fost premiaţi de reprezentanţii Asociaţiei Freres, precum şi voluntarii SNAC. În paralel, reprezentanţii Colegiului “Doamna Stanca” au participat şi la Târgul Educaţiei de la Grand Mall.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img