More

    Concert extraordinar cu Jazz Waves Trio & Brigitte

    jazz

    Un concert extraordinar de jazz susţinut de cei de la Jazz Waves Trio & Brigitte a avut loc duminică seara la District 15, eveniment organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare şi Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”. Timp de aproape două ore, aceştia i-au încântat pe spectatori cu prestaţia avută şi cu stilurile lor de jazz, latino şi pop.

    Manifestările organizate de Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, alături de Primăria Municipiului Satu Mare şi Consiliul Local Satu Mare, au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute. Cu această ocazie, la District 15 s-a desfăşurat un concert extraordinar de jaz, care i-a avut ca protagonişti pe cei de la Jazz Waves Trio & Brigitte. Şi de data aceasta, spectacolul s-a desfăşurat cu sala plină, locurile fiind rezervate de câteva zile.

    Timp de aproape două ore, cei de la Jazz Waves Trio & Brigitte i-au încântat pe spectatori cu prestaţia avută. Cei de la Jazz Waves Trio vin din Satu Mare, încântând urechile melomanilor încă din 2011. Aceştia interpretează muzica jazz, latino şi pop cum numai ei ştiu să o facă. Aceştia au susţinut numeroase concerte atât în ţară, cât şi în străinătate, unde au fost răsplătiţi cu numeroase aplauze.

    Formaţia Jazz Waves a luat fiinţă în anul 2011 în Satu Mare, având în componenţa sa trei membri: Henter Ambrus -solist vocal şi chitară bass, Botos Norbert la pian şi Fisar Csaba la tobe. Celor trei artişti li s-a alăturat de anul trecut şi Brigitte Tămuţan, absolventă a Colegiului Naţional “Mihai Eminescu” Satu Mare. Iar în acest an a obţinut locul I la faza judeţeană a concursului de muzică franceză care s-a desfăşurat la Satu Mare, unde a interpretat o compoziţie proprie.

    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE