More


  Descindere PSD în pieţele Sătmarului

  - Advertisement -

  piata-1

  Împărţiţi în mai multe echipe, peste 500 de social-democraţi sătmăreni s-au întâlnit în cursul zilei de ieri cu cetăţenii în toate pieţele din municipiul Satu Mare. În cadrul acţiunii, reprezentanţii PSD au stat de vorbă cu cetăţenii, în Piaţa Mare, Piaţa Someş, Piaţa de Vechituri, Piaţa Mică şi în Piaţa Micro 17, le-au aflat păsurile şi i-au îndemnat să se prezinte duminică, 25 mai, la urne şi să voteze atât pentru alegerile europarlamentare cât şi pentru cele parţiale din Colegiul nr.2 pentru Camera Deputaţilor.

  Pliante şi materiale electorale distribuite în Piaţa de Vechituri
  Încă de la primele ore ale dimineţii, circa o sută de social-democraţi, coordonaţi de preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret Satu Mare a PSD, Ionuţ Bujor, s-au întâlnit cu sătmărenii în Piaţa de Vechituri, care era plină ochi. “Ne aflăm într-una dintre cele cinci pieţe din municipiul Satu Mare în care împărţim materiale electorale şi invităm lumea să se prezinte la vot în data de 25 mai, atât pentru alegerile europarlamentare cât şi pentru cele parţiale din Colegiul nr. 2. Având în vedere mobilizarea noastră, eu cred că cetăţenii se vor prezenta la urne. Avem nevoie de prezenţa şi votul fiecărui cetăţean”, a declarat Ionuţ Bujor.
  Cei prezenţi în Piaţa de Vechituri au apreciat campania electorală făcută de reprezentanţii PSD, mulţi cetăţeni dând asigurări că se vor prezenta la urne duminica viitoare.

  piata-2

  De vorbă cu oamenii în Piaţa Mică
  Echipa social-democraţilor din Piaţa Mică era coordonată de prim-vicepreşedintele Organizaţiei municipale Satu Mare a PSD, viceprimarul Radu Roca, şi de preşedintele Organizaţiei municipale de femei Satu Mare a PSD, consilierul local Manuela Rogoz. Social-democraţii au stat de vorbă cu cei aflaţi în pieţe pentru a le asculta păsurile şi a găsi soluţii de rezolvare a problemelor acestora. “Ne-am folosit de această acţiune electorală pentru a sta de vorbă cu cetăţenii. Fiind o zonă de la periferia oraşului, foarte mulţi gospodari au grădini în care produc zarzavaturi, legume şi fructe. Ei îşi mai doresc nişte mese în această piaţă şi am să aduc la cunoştinţa primarului Dorel Coica doleanţele lor astfel ca în cel mai scurt timp să fie amenajat încă un rând de mese astfel încât procesul de vânzare să se desfăşoare în condiţii civilizate”, a precizat viceprimarul Radu Roca.

  Pe lângă faptul că s-a discutat cu cetăţenii, social-democraţii au împărţit pliante şi alte materiale electorale îndemnându-i pe cetăţeni să se prezinte la urne în data de 25 mai şi să voteze candidaţii PSD. “Este şi o acţiune electorală în cadrul căreia susţinem candidaţii Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC. Împreună cu colegii noştri ne-am angrenat în această acţiune şi am transmis cetăţenilor mesajul nostru, al social-democraţilor. De asemenea, i-am îndemnat să se prezinte la urne în data de 25 mai şi să voteze candidaţii noştri”, a declarat Manuela Rogoz.

  Situaţie detensionată în Piaţa Micro 17
  În piaţa din cartierul Micro 17 atmosfera era destul de tensionată din cauza zvonurilor potrivit cărora această piaţă ar fi mutată în altă zonă pe durata lucrărilor de modernizare a acesteia. Preşedintele PSD Satu Mare şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, i-a liniştit pe precupeţii din zonă făcând apel la calm, să stea liniştiţi că nimeni nu o să-i mute nicăieri, moment în care lucrurile s-au mai liniştit.

  piata-3
  Referitor la acţiunea electorală a social-democraţilor, Mircea Govor a declarat că cea mai frumoasă campanie au avut-o cei de la PSD. “Este cea mai frumoasă campanie a PSD-ului. Avem oamenii cei mai mulţi, cei mai bine pregătiţi şi tinerii cei mai frumoşi. În cadrul acestei acţiuni am stat de vorbă cu oamenii, chiar dacă unii dintre ei au şi alte păreri şi viziuni. Noi trebuie să intrăm în discuţii cu toţi oamenii, să vedem ce probleme au şi, dacă este posibil, să le rezolvăm. Noi nu suntem aici să ne contrăm cu oamenii, ci să-i ajutăm. Este o acţiune de campanie electorală în această ultimă duminică înainte de alegerile europarlamentare şi cele parlamentare din Colegiul nr. 2. Suntem în număr foarte mare, la nivel municipal avem angrenaţi peste 500 de colegi în zonele stabilite, precum şi alţi colegi în toate localităţile judeţului. Profităm de această săptămână, iar duminică, 25 mai, îi aşteptăm pe toţi oamenii la vot să aleagă cei mai buni candidaţi. De departe, cei mai buni sunt candidaţii PSD pentru europarlamentare, şi candidatul PSD în Colegiul nr. 2 pentru Camera Deputaţilor, Ovidiu Silaghi”, a mai spus Mircea Govor.

  Astfel de acţiuni au mai avut loc în Piaţa “Someş” şi în Piaţa Mare.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img