More


  Duşa, despre declaraţiile lui Rogozin: România nu este ameninţată din punctul de vedere al securităţii

  - Advertisement -

  1

  Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a fost întrebat, miercuri, despre recentele declaraţii ale lui Dmitri Rogozin, el răspunzând că România nu este ameninţată, iar dacă va exista o tentativă a Rusiei de a intra în spaţiul aerian românesc, se vor aplica măsurile stabilite la nivel NATO şi UE.

  “Din punct de vedere al securităţii naţionale România nu este ameninţată în niciun fel, iar dacă va exista o tentativă a Federaţiei Ruse de a intra în spaţiul aerian românesc, ţara noastră va aplica măsurile care se vor dispune la nivelul Uniunii Europene şi al NATO”, a afirmat ministrul Apărării.

  Duşa a participat la la expoziţia internaţională dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private – Black Sea Defense and Aerospace (BSDA) 2014.

  Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a acuzat România că nu i-a permis avionului său, la solicitarea Statelor Unite, să se întoarcă la Moscova prin spaţiul aerian românesc, în drum dinspre regiunea separatistă moldoveană Transnistria, unde a participat vineri la parada militară organizată de Ziua Victoriei asupra naziştilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img