More


  “Godzilla 3D”, lider în box office-ul nord-american

  - Advertisement -

  4

  Filmul de acţiune “Godzilla 3D”, de Gareth Edwards, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 93,2 milioane de dolari, de vineri până duminică.

  Cel mai cunoscut monstru din lume se întoarce în filmul de acţiune “Godzilla 3D”, o producţie Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures. Noul regizor Gareth Edwards (“Monştrii”) prezintă o poveste impresionantă despre curaj şi armistiţiu în faţa forţei copleşitoare a naturii, în care Godzilla restituie echilibrul în timp ce omenirea este neputincioasă. Din distribuţia filmului fac parte Aaron Taylor-Johnson (franciza “Kick-Ass”), actorul nominalizat la Oscar Ken Watanabe (“Ultimul Samurai”, “Începutul”), Elizabeth Olsen (“Martha Marcy May Marlene”), laureata premiului Oscar Juliette Binoche (“Pacientul englez”, “Cosmopolis”), Sally Hawkins (“Blue Jasmine”), David Strathairn (“Noapte bună şi noroc!”, “Moştenirea Bourne”) şi Bryan Cranston (“Argo”, “Breaking Bad”), câştigător al premiilor Emmy şi Globul de Aur, potrivit datelor oferite de boxofficemojo.com.

  Comedia “Vecini de coşmar/ Bad Neighbors”, cu Seth Rogen şi Zac Efron în rolurile principale, pierde poziţia de lider şi trece pe locul al doilea, cu încasări de 25,9 milioane de dolari. Viaţa unui tip cât se poate de normal (interpretat de Seth Rogen), care doreşte doar să aibă parte de linişte în propriul cămin, alături de soţie şi de bebeluşul lor, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi, se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul extravagant al unuia dintre liderii frăţiei (Zac Efron), care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.

  Filmul “Uimitorul Om-Păianjen 2/ The Amazing Spider Man 2”, de Marc Webb, ocupă locul al treilea, cu încasări de 16,8 milioane de dolari. Pentru Peter Parker (Andrew Garfield), nimic nu este mai minunat decât să sară de pe un zgârie-nori pe altul, să fie considerat un erou şi să aibă o iubită ca Gwen (Emma Stone). Dar toate acestea au un preţ: Spider-Man e singurul care îşi poate proteja concetăţenii şi New York-ul de indivizii periculoşi care ameninţă oraşul. De data aceasta, are de înfruntat un adversar mult mai puternic decât el, pe nume Electro (Jamie Foxx). Odată cu reapariţia vechiului său prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter îşi dă seama că toţi duşmanii săi au un punct în comun: laboratoarele OsCorp.

  Lungmetrajul “Million Dollar Arm”, de Craig Gillespie, se situează pe locul al patrulea, cu încasări de 10,5 milioane de dolari, de vineri până duminică. Un impresar sportiv (John Hamm), care organizează meciuri de baseball, adoptă o strategie neconvenţională de recrutare pentru a forma o echipă de baseball care să joace în Major League, alcătuită din jucători indieni de cricket talentaţi.

  Locul al cincilea în box office-ul nord-american este ocupat de comedia “Cealaltă femeie/ The Other Woman”, regizată de Nick Cassavetes, cu încasări de 6,3 milioane de dolari. După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie (Cameron Diaz) încearcă să îşi refacă viaţa distrusă. Dar, când o cunoaşte întâmplător pe soţia înşelată de acesta (Leslie Mann), îşi dă seama că are multe în comun cu ea, iar marea ei inamică devine cea mai bună prietenă a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determină pe cele trei femei să pregătească în comun răzbunarea asupra bărbatului care le-a minţit şi le-a înşelat pe toate trei.

  Drama “Heaven is for Real”, de Randall Wallace, cu Greg Kinnear în rolul principal, cu încasări de 4,4 milioane de dolari de vineri până duminică, pierde două poziţii şi se situează pe locul al şaselea în clasament. Todd şi Sonja Burpo formează un cuplu al cărui fiu, Colton, susţine că a fost în rai în timp ce era pe punctul de a muri. El povesteşte despre lucruri care s-au întâmplat înainte de naşterea sa, pe care nu ar fi putut să le cunoască. Todd şi familia sa se văd nevoiţi să se confrunte cu analizarea sensului acestui eveniment miraculos.

  Filmul de animaţie “Rio 2”, de Carlos Saldanha, ocupă locul al şaptelea în clasament, cu încasări de 3,8 milioane de dolari. Blu (cu vocea lui Jesse Eisenberg), Jewel (cu vocea lui Anne Hathaway) şi cei trei pui ai lor trăiesc, domesticiţi, viaţa perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că este timpul ca puii să înveţe să trăiască în sălbăticie, ca orice pasăre liberă, şi astfel propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduieşte să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe pui, înţelegând că aceştia ar putea prefera sălbăticia.

  Thrillerul SF “Căpitanul America: Războinicul iernii”, de Joss Whedon, Anthony Russo şi Joe Russo, se situează pe locul al optulea, cu încasări de 3,7 milioane de dolari. După evenimentele din cel mai recent film al francizei “Răzbunătorii” (2012), Steve Rogers (Chris Evans) trăieşte în Washington, încercând să-şi afle locul în lumea modernă, după ce a petrecut câteva decenii îngheţat în zăpezile Arcticii. Dar, după ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeşte implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume. Alături de Văduva Neagră (Scarlett Johansson), eroul încearcă să afle adevărul până nu este prea târziu, ceea ce îl va arunca în luptă împotriva unui adversar redutabil şi în acelaşi timp familiar, Războinicul iernii, interpretat de actorul de origine română Sebastian Stan.

  Locul al nouălea în clasament este ocupat de filmul de animaţie “Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy”, de Dan St. Pierre şi Will Finn, cu încasări de 1,9 milioane de dolari. La scurt timp după ce se întoarce în Kansas, Dorothy află că Oz este din nou în pericol, iar locuitorii tărâmului magic au nevoie de ajutorul ei. Din nou alături de simpaticii ei prieteni – Sperietoarea, Leul şi Omul de Tinichea – Dorothy trebuie să îl înfrunte de această dată pe maleficul Jester. Acesta a pus stăpânire pe Oz, a luat prizonieri toţi conducătorii îndrăgitei regiuni şi, printr-o vrajă, a adus întunericul peste tot teritoriul. Filmul va avea premiera în România pe 23 mai.

  Comedia “Moms’ Night Out”, de Andrew şi Jon Erwin, se situează pe locul al zecelea în box office, cu încasări de 1,9 milioane de dolari. Allyson şi prietenele ei – căsătorite şi cu copii – plănuiesc o seară de distracţie a mamelor, departe de grijile familiei. Dar pentru a putea ieşi în oraş câteva ore, soţii lor trebuie să facă un singur lucru, în aparenţă atât de simplu: să aibă grijă de copii câteva ore pe cont propriu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img