More


  Iliescu cere demisia lui Antonescu

  =

  Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, şi fostul şef al statului Ion Iliescu au comentat exit-poll-urile la europarlamentare, apreciind scorul PSD şi susţinând că cetăţenii ”au taxat greşeala PNL de a ieşi din USL”.

  Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, duminică seară, că aceste alegeri reprezintă o lecţie pentru PNL şi, de asemenea, eşecul lui Crin Antonescu, el subliniind că liderul PNL ar trebui să demisioneze de la şefia PNL. Dragnea a apreciat că estimările exit-poll-urilor în privinşa scorului PSD ”arată aprecierea guvernării şi o campanie bună”. ”E rău pentru PNL, arată greşeală pe care au făcut-o că au ieşit din USL, iar cetăţenii au taxat-o”, a mai comentat Liviu Dragnea. Dragnea a apreciat şi scorul lui Mircea Diaconu: ”Are cât un partid, PMP”.  Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că acestea reprezintă o lecţie pentru PNL şi, de asemenea, eşecul lui Crin Antonescu, el subliniind că liderul PNL ar trebui să demisioneze de la şefia PNL. “E o lecţie pentru PNL, adică este eşecul lui Crin, categoric. Cetăţenii au sancţionat decizia lor categoric (de a ieşi din USL, n.r.)”, a spus Iliescu. El a arătat că Antonescu ar trebui să demisioneze din funcţie. “Ar trebui să-şi declare acum retragerea din funcţie. Începuse aşa de bine, pentru el era … şi el ca persoană avea de câştigat. A dat cu piciorul, a făcut şi partidului un mare deserviciu”, a spus Iliescu.

  Antonescu nu a comentat exit-poll-urile

      Preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu a comentat estimările rezultatului alegerilor europarlamentare conform exit-poll-urilor, spunând că despre rezultate se va vorbi mâine, poate şi la noapte şi face apel la reprezentanţii PNL în secţiile de votare să fie vigilenţi. “Fac apel la reprezentanţii PNL în secţiile de votare să-şi facă datoria cu maximă seriozitate, cu maximă vigilenţă şi cu maximă corectitudine, până când voturile sunt numărate, până când procesele-verbale sunt încheiate, până când procesul electoral propriu-zis, cu toate componentele sale este pe deplin încheiat”, a spus Antonescu. El a precizat că nu doreşte să comenteze rezultatele estimate până la acest moment.     “Despre rezultate vom vorbi poate şi în cursul acestei nopţi, cu siguranţă mâine dimineaţă, atunci când vom avea rezultate oficiale, pe baza cărora vă voi comunica şi evaluarea noastră în legătură cu aceste rezultate”, a spus Antonescu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img