More


  În ultimul timp Băsescu ne atacă cu paraşutele, dar noi avem piloţi

  - Advertisement -

  ponta

  Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la mitingul electoral al TSD, că în ultimul timp preşedintele Traian Băsescu îi atacă pe social-democraţi cu “paraşutele”, dar PSD are “piloţi”. Tot cu aceeaşi ocazie, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că în luna decembrie social-democraţii vor fi la Preşedinţie, în timp ce Traian Băsescu va merge la “brutărie”

  “Nu ştiu dacă Mihai Sturzu e femeie, e tânăr, e UNPR, e PC, important e să-l ţin lângă mine, e un loc deschis şi nu aş vrea să îi cadă vreo paraşută în cap de la Traian Băsescu. Ştiţi că el în ultimul timp ne atacă cu paraşutele, dar noi avem piloţi”, a spus Victor Ponta, făcând referire la faptul că Mihai Sturzu, preşedintele TSD, are brevet de pilot.

  Elena Udrea a sărit cu paraşuta de la 4.000 de metri, joi, la aerodromul Clinceni, ea declarând apoi că “este o senzaţie care merită încercată”, că îşi dorea de foarte mult timp să facă acest lucru şi că va repeta experienţa. Preşedintele Traian Băsescu a comentat, joi, saltul cu paraşuta al Elenei Udrea, el afirmând că aceasta are curaj şi este foarte hotărâtă.

  În intervenţia sa la evenimentul organizat de TSD, Victor Ponta a mai spus că “nu există o jignire mai mare pentru o femeie” decât aceea de a fi dată Elena Udrea ca exemplu. “Cea mai mare insultă la adresa unei femei din România e s-o dai exemplu pe Elena Udrea. Nu există o insultă mai mare, jignire mai mare pentru o femeie şi pentru un om în această ţară”, a spus Ponta.

  În decembrie noi vom fi la Preşedinţie, iar Băsescu la “brutărie”

  Tot cu aceeaşi ocazie, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că în luna decembrie social-democraţii vor fi la Preşedinţie, în timp ce Traian Băsescu va merge la “brutărie”, el replicând astfel audienţei care scandase că Băsescu ar ajunge “la puşcărie”. “În decembrie noi vom fi la Preşedinţie şi Băsescu la … “, a spus Ponta, publicul alcătuit din tineri social-democraţi continuând: “la puşcărie!”. “Voiam să zic la brutărie, pentru că Daniel Constantin voia să vorbească de agricultură. Dar vreau să vă spun ceva: lucrul acesta se va întâmpla”, a spus Victor Ponta. El a precizat că meritul pentru că acest lucru se va întâmpla aparţine generaţiei care nu s-a dat bătută în decembrie 2004, precum şi celor care au stat alături de el, tineri sau mai puţin tineri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img