More


  O cântăreaţă de la noi a filmat goală

  =

  3

  Shiva intră pe piaţa muzicală cu un videoclip în care apare goală alături de 200 de bărbaţi.

  Nou apărută pe piaţa muzicală din România, Shiva a ţinut să îşi facă debutul într-un mod inedit. Mai exact, tânăra în vârstă de doar 21 de ani a pozat goală.

  Imaginile realizate pentru primul său album au fost “încununate” de cel dintâi videoclip al artistei, în care aceasta apare complet dezbrăcată, înconjurată de nu mai puţin de 200 de bărbaţi.

  Piesa care beneficiează de videoclip se numeşte “Music Orgy” şi este primul single al brunetei care vrea sa impresioneze cu formele ei.

  Shiva susţine că promoveze nuditate pentru a le dovedi tuturor că adevărata valoare nu stă în hainele scumpe pe care le îmbraci.

  Acest fapt a făcut-o să intre în “gura” lui Mihai Trăistariu, care a spus:

  “Normal ! Fără păsareaua la vedere n-ai nicio şansă să mai faci carieră în ziua de azi. Interesant e că fetele care şi-au dat seama de asta nu mai au răbdare 2-3 ani până se lansează k-lumea. Ele pornesc DIRECT cu dreptul! Şi, uite-aşa îţi expui pasărea direct pe ecran şi te-ai lansat fără doar şi poate. Baftă, fetelor! Vedeţi că show-biz-ul ăsta e cam crunt de- vreme incoace! Poate nu aţi aflat, da’… nu e de-ajuns doar s-o arăţi… Trebuie s-o mai şi dai din când în când… pe ici pe colo”.

  “În atenţia domnului Trăistariu: Mi se pare ilar că dumneavoastră aţi apărut cântând o piesă despre o banană, în anii ’90, iar acum aţi rămas tot cu… banana! Încercaţi să nu mai judecaţi după aparenţe, vă doresc succes şi tot ceea ce v-aţi propus, adică să vă crească părul şi orice vă doriţi! Cu desoebită stimă şi respect, Shiva!”, a scris cântăreaţa pe Facebook.

  “Are dreptate Trăistariu, e mai ok cu chilotţi decât fără”, a scris ulterior bruneta.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img