More


  Pink este însărcinată cu al doilea copil

  - Advertisement -

  4

  Cântăreaţa Pink a alimentat speculaţiile potrivit cărora ar fi însărcinată cu cel de-al doilea copil, după ce soţul ei, motociclistul profesionist Carey Hart, a fost suprins de paparazzi masându-i abdomenul, în timp ce cuplul se afla la cumpărături, la New York.

  Erau tandri şi el (Carey Hart, n.r.) îi masa continuu abdomenul. Era atent să nu îi surprindă cineva, dar lucrurile păreau destul de clare“, a afirmat o sursă pentru revista OK!, informează dailymail.co.uk.

  Motociclistul profesionist Carey Hart şi cântăreaţa Pink, în vârstă de 34 de ani s-au căsătorit în ianuarie 2006, în Costa Rica, după cinci ani de relaţie. Cei doi mai au împreună o fiică, Willow, care s-a născut pe 2 iunie 2011.

  Pink, care s-a lansat pe scena muzicală în 2000, prezentându-se ca o artistă “antidot” pentru tiparul “fetei din vecini” adoptat de pe atunci tinerele cântăreţe Britney Spears şi Christina Aguilera, şi-a lansat cel de-al şaselea album din carieră, “The Truth About Love”, în septembrie 2012.

  În 2013, Pink a fost desemnată Femeia Anului de revista Billboard, după ce s-a situat pe primul loc în topul celor mai bune albume realizat de această prestigioasă publicaţie muzicală.

  Potrivit Billboard, Pink a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 20 de milioane de single-uri în format digital.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare