More

  Ponta: Mi-e ruşine că un preşedinte al României se “maimuţăreşte” pe plajă cu Udrea

  1

  Liderul PSD Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Craiova, că îi este “ruşine” când vede că un preşedinte al României se “maimuţăreşte” pe plajă cu Elena Udrea, spunând că e o insultă pentru o femeie politică să o aibă model pe Udrea şi că modelele PSD sunt Ecaterina Andronescu sau Olguţa Vasilescu.

  “Mi-e ruşine când văd că un preşedinte al României se maimuţăreşte pe plajă cu doamna Udrea. De ei mi-e ruşine, vreau să fiu mândru de dumneavostră şi noi să fim mândri de România”, a spus Ponta la mitingul electoral de lansare a candidaţilor PSD la europarlamentare organizat la Craiova.

  El a reiterat faptul că e o insultă pentru orice femeie politic să o aibă ca model pe Elena Udrea şi a arătat că modelele PSD sunt Ecaterina Andronescu sau Olguţa Vasilescu.

  “Mi-au spus că de ce zic că e o insultă pentru orice femeie politică să o aibă ca model pe Elena Udrea. Pentru că aşa cred şi pentru că avem în politică femei cu care într-adevăr ne mândrim, femei pe care le respectăm şi le iubim, pentru că merită acest lucru. Eu văd femei în politică aşa cum sunt Ecaterina Andronescu sau Olguţa Vasilescu. Ăsta e modelul pe care vrem să-l arătăm tinerilor din România, celor care vor să trăiască în România”, a spus preşedintele PSD.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE