More


  Poștașii sălăjeni în stradă

   
  Aproximativ 40 de poştaşi au pichetat, azi dimineaţă, sediul Oficiului Judeţean de Poşta Sălaj, protestând faţă de refuzul administraţiei de a găsi soluţii pentru revendicările lor. Pentru a nu afecta activitatea poştală, manifestarea a fost organizată la ora 8.00, cu o oră înainte de începerea programului de lucru. 
   
  Cei circa 40 de protestatari au cerut creşterea salariilorcu 20%, plata orelor suplimentare, asigurarea de consumabile, achiziţionarea de uniforme şi genţi poştale, precum şi angajarea de personal pe locurile vacante.
  „Din păcate, tot ce am primit până acum sunt simple promisiuni, aşa că am decis să respectăm calendarul protestelor. Vrem salarii decente, răspundere şi performanţă managerială”, a declarat Călin Balog, preşedintele Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România (SLPR) – Filiala Sălaj, spunând că următoarea acţiune prin care sindicaliştii speră să-i determine pe oficialii Companiei Naţionale să le soluţioneze problemele o reprezintă greva foamei pe durată nelimitată.
  Iulian Duma
  =


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img