More

  Sătmărenii vor reînfiinţarea USL

  VALE-2

  Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a aflat miercuri în comuna Valea Vinului, aceasta fiind prima vizită a unui înalt oficial al statului român în localitate. Preşedintele Senatului a fost însoţit de către europarlamentarul Ovidiu Silaghi – candidat al Alianţei PSD-UNPR-PC în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, de deputatul PSD Octavian Petric, de preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Social Democrat, Mircea Govor, de preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PNL, Adrian Ştef, respectiv de gazda evenimentului, primarul comunei Valea Vinului, Radu Cristea. Alianţa de la nivelul judeţului Satu Mare a fost primită cu braţele deschise de către comunitate şi de simpatizanţi. Liderii politici sătmăreni au dat asigurări că în continuare echipa USL este cea care îi va susţine atât prin deputaţii săi, cât şi prin europarlamentari.

  O vizită istorică
  Primarul din Valea Vinului, Radu Cristea, este convins că doar prin colaborarea cu Consiliul Judeţean şi cu susţinere de la Bucureşti va putea pune în practică proiectele pe care le-a promis cetăţenilor. Edilul şef a mai precizat că prezenţa preşedintelui Senatului în Valea Vinului reprezintă o vizită istorică. “Este pentru prima dată când în Valea Vinului avem un oaspete de talia domnului Călin Popescu Tăriceanu. Să fiţi siguri că oamenii din comună vă primesc cu căldură. Noi, cu toţii, ştim că doar uniţi, că doar împreună vom fi puternici şi doar împreună putem face ceva pentru comunitate. Iar USL a demonstrat că este alături de oameni şi de nevoile lor”, a precizat Radu Cristea.

  Deputatul de Codru, Octavian Petric, le-a povestit celor prezenţi despre ajutorul pe care i l-a oferit Ovidiu Silaghi atunci când a ajuns în Parlamentul României pentru prima dată, garantând pentru Ovidiu Silaghi. “Eu nu vin doar în campania electorală în Valea Vinului. Eu vin aici ori de câte ori este nevoie şi vă consult în orice problemă sau iniţiativă legislativă care vă priveşte. Nu pot să îl compar pe Ovidiu Silaghi cu cei care fac circ în stradă, cu cei care îşi urmăresc un scop personal. Ovidiu Silaghi a demonstrat că a fost în guverne care au adus bunăstare în România, guverne care au majorat salariile şi pensiile. Sunt lucruri concrete pentru care vă cer să îl votaţi pe Ovidiu Silaghi”, a precizat Octavian Petric.

  Tăriceanu garantează pentru Silaghi
  Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, le-a vorbit sătmărenilor despre dezvoltarea economică a zonei dar şi despre faptul că susţinerea lui Ovidiu Silaghi este esenţială pentru continuarea proiectelor USL. În semn de solidaritate şi-a pus în piept un trandafir roşu. “Când am văzut programul vizitei şi am văzut numele localităţii Valea Vinului, nu vă ascund faptul că am privit vizita ca fiind una atractivă. Am venit în faţa dumneavoastră însoţit de oamenii cei mai reprezentativi din judeţ. M-am bucurat să văd că Ovidiu Silaghi poate să candideze din partea USL pentru că voi, care sunteţi în acest judeţ, aţi decis că Ovidiu merită încrederea dumneavoastră. Ovidiu Silaghi este un om pe care te poţi baza, care şi-a făcut o adevărată carte de vizită”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

  USL există la Satu Mare
  Preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, a subliniat că există o puternică conlucrare între PSD şi PNL şi că doar cu forţele unite se poate schimba faţa acestui judeţ. “Noi, împreună, am rămas uniţi şi formăm USL la nivelul judeţului Satu Mare. Azi, împreună cu Ovidiu Silaghi – candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, colegul şi prietenul meu Adrian Ştef, care are un rol enorm în păstrarea USL la Satu Mare, vă cerem din nou sprijinul. Adevărul este că Adrian Ştef şi Mircea Govor au reuşit să ţină în viaţă USL la Satu Mare. Vă rog să fiţi siguri că Ovidiu Silaghi va fi deputat, domnule Călin Popescu Tăriceanu, iar după alegeri veţi putea forma o echipă câştigătoare”, a declarat Mircea Govor.

  VALE-3
  În asentimentul său a fost şi liderul liberal Adrian Ştef. Pentru ca alianţa să se refacă, sătmărenii sunt îndemnaţi să voteze Ovidiu Silaghi. “Domnule preşedinte Călin Popescu Tăriceanu, vă rog să îmi permiteţi să vă urez bun venit în Satu Mare, în Ţara Codrului, în Valea Vinului, aici unde sătmărenii v-au primit cu atâta căldură. Nu degeaba v-am spus preşedinte, pentru că îmi doresc din nou să fiţi preşedinte al PNL şi ştiu că acest lucru se va putea realiza. USL la noi există, şi există pentru că domnul Mircea Govor este un partener loial şi corect”, a declarat Adrian Ştef. Acesta i-a îndemnat din nou pe sătmăreni să voteze lista de candidaţi ai Alianţei PSD-UNPR-PC atât la alegerile parţiale din Colegiul nr.2 cât şi la alegerile europarlamentare.

  Apel la normalitate
  Europarlamentarul Ovidiu Silaghi – candidat al Alianţei PSD-UNPR-PC în Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor – a lansat un apel la normalitate, rugându-i pe sătmăreni să îşi investească încrederea în el, în condiţiile în care prezenţa sa în guvernele Tăriceanu şi Ponta a adus bunăstare pentru sătmăreni. “Aţi văzut că zurbagiii şi scandalagiii sunt afară. Noi suntem obişnuiţi să vorbim mai puţin şi să facem mai multe. Noi ce promitem şi facem. USL s-a dovedit o construcţie viabilă, aş zice unica alianţă de succes în judeţul Satu Mare. Noi, cei de aici, dorim să o respectăm. Sunt mulţi care ne explică faptul că USL nu există. Or, eu le spun că văd oameni, că îl văd pe Mircea Govor, pe Adrian Ştef, pe oameni care există. Deci, USL există, pentru că oamenii asta vor”, a precizat Ovidiu Silaghi.

   Ciprian Bâtea

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE