More


  Show cu DJ-i la Zilele Oraşului!

  =

  Zilele Oraşului Satu Mare vor debuta vineri cu o serie de concerte extraordinare.

  dj

  Şi ca în fiecare an, prima zi din cadrul Zilelor Oraşului se încheie cu parada DJ-iilor sătmăreni, care a debutat în 2007 la iniţiativa lui DJ Gaby.

  Cu această ocazie, la restaurantul Delicatese a avut loc o întâlnire a celor cinci DJ-i cu primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, pentru a pune la punct ultimele pregătiri, pentru ca  show-ul lor să fie perfect.

  Astfel, cei cinci DJ-i sătmăreni, care vor mixa de Zilele Oraşului sunt DJ Rhico, resident “The Score Pub”, DJ Leviciusz resident Club “La Russe” şi resident “Club Revel” Satu Mare, realizator City Radio Satu Mare, DJ Adrian Lenghel resident “Famous Pub” Satu Mare, DJ Pepe resident la Club “Bora Bora” Satu Mare şi DJ Gaby, care va fi prezentatorul sau MC-ul DJ Parade-ului 2014, şi realizatorul emisiunii “Ceaiul de Dimineaţă” de la Nord-Vest TV şi al emisiunii “Zona Dance” de la Radio Unu Satu Mare.

   2

  Lista a fost alcătuită pe baza popularităţii de care se bucură dj-ii sătmăreni.

  Noii veniţi în echipa DJ-ilor sătmăreni în 2014 sunt DJ Rhico şi DJ Adrian Lenghel care îi înlocuiesc pe protagoniştii de anul trecut, DJ Cataboy care s-a mutat la Cluj şi DJ Soso care are alt angajament pe 30 mai.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img