More

  Social-democraţii sătmăreni au igienizat parcul din Curtuiuş

  curtuius-01(1)

  Un grup numeros de tineri social- democraţi din municipiul Satu Mare au fost prezenţi ieri după-amiază în parcul din cartierul Curtuiuş, arătând importanţa majoră pe care o acordă spaţiului verde, folosit şi ca loc de joacă pentru copiii din zonă, se arată într-un comunicat de presă al PSD Satu Mare. Tinerii au cosit iarba, au tuns pomii, i-au dat cu var şi au adunat resturile vegetale din împrejurimi, reuşind astfel să le asigure celor mici un spaţiu de joacă igienizat.

  După ce în toamna anului trecut au plantat pomii, iată că membrii TSD Satu Mare, în frunte cu preşedintele judeţean Raul Băbţan, au dat dovadă că sunt interesaţi în continuare de soarta parcului din Curtuiuş, care începe să capete contur. “Mă bucur că aceasta groapă plină de mizerii în trecut arată azi foarte bine. Noi, TSD, anul trecut am plantat aici copacii şi am promis că îi vom întreţine. Iată că azi, împreună cu tinerii din organizaţia PSD, suntem aici şi facem treaba promisă. Ne bucurăm să vedem copiii că se joacă pe acest spaţiu verde”, a declarat preşedintele TSD Satu Mare, Ionuţ Bujor.

  Preşedintele organizaţiei locale nr.17 a PSD Satu Mare, consilierul local Octavian Ardelean, a fost alături de tineri la această acţiune. “La anul urmează să stăm la umbra teilor, supraveghindu-ne nepoţii care se vor juca pe leagănele ce urmează a fi amplasate. Totodată se va amenaja şi un teren de fotbal în acest parc, se vor monta băncuţe şi va fi foarte frumos”, a completat consilierul local Octavian Ardelean.
  Szasz Lorand

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE