More


  Solange Knowles, sora mai mică a lui Beyonce, l-a agresat pe Jay-Z

  =

  4

  Cântăreaţa Solange Knowles, sora mai mică a lui Beyonce, l-a agresat pe Jay-Z, soţul surorii sale, în lift, după petrecerea ce a urmat Galei Muzeului Metropolitan din New York din 5 mai.

  Solange Knowles a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce îl ataca pe Jay-Z cu pumnii şi picioarele, în liftul hotelului Standard, din New York, în timp ce Beyonce asista uluită la întreaga scenă, potrivit unor imagini publicate de site-ul tmz.com.

  Chiar şi la ieşirea din lift, Solange Knowles a continuat să îl atace verbal pe Jay-Z şi, deşi nu se ştie exact ce anume a declanşat agresiunea, aceasta ar fi reacţionat exagerat la un comentariu pe care l-ar fi făcut soţul lui Beyonce la adresa lui Knowles, conform unei surse citată de revista US Magazine.

  Atacul lui Solange Knowles a fost întrerupt doar de intervenţia unui bodyguard, care a intrat în cabina liftului şi a reţinut-o pe cântăreaţa în vârstă de 27 de ani, în timp ce încerca să apese pe butonul de oprire a liftului, informează contactmusic.com.

  Solange şi-a pierdut cumpătul din cauza unor afirmaţii făcute de Jay-Z, pe care le-a interpretat greşit. Nu se ştie sigur despre ce a fost vorba, dar a reacţionat exagerat“, precizează sursa citată.

  Ulterior, cele două surori au fost surprinse urcându-se împreună în maşină, în timp ce Jay-Z a plecat separat, într-o altă maşină.

  Cântăreaţa şi actriţa Solange Knowles, născută în 1986, în Houston, Texas, este sora mai mică a cântăreţei Beyonce. A cântat de câteva ori cu formaţia Destiny’s Child, înainte de a lansa primul ei album, “Solo Star”, la vârsta de 16 ani. Al doilea său album de studio, “Sol-Angel and the Hadley St. Dreams” (2008), a ajuns pe locul 9 în topul Billboard 200 şi a fost foarte bine primit de criticii de specialitate. Cel mai recent EP al său, “True”, a fost lansat în 2012, iar Solange Knowles intenţionează să lanseze cel de-al treilea album de studio anul acesta, la propria casă de discuri, Saint Records.

  Jay-Z, pe numele adevărat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop.

  Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată de peste 750 de milioane de dolari.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img