More

  Vica Blochina, fotografii INCENDIARE!

  2

  Are 38 de ani insa arata impecabil si reuseste sa atraga toate privirile peste tot pe unde merge. Vica Blochina a reusit sa ii lase cu gura cascata pe fanii de pe Facebook dupa ce a postat mai multe imagini de la o sedinta de masaj.

  Vica Blochina este foarte atenta cu dieta, avand in vedere ca a ajuns la 38 de ani, iar kilogramele in plus o pot lua razna. Fosta amanta a lui Victor Piturca se intretine cu multe ore de sala si masaj. Nu e de mirare ca arata perfect, iar picioarele ei tonifiate ii baga in boala pe barbati.

  Acoperita doar cu un prosop, fosta balerina a pozat sexy pentru fanii de pe pagina ei personala de Facebook.

  Este o nonconformista
  Vica a fost timp de 16 ani amanta selectionerului Victor Piturca si nu a avut nicio problema sa recunoasca intreaga lor poveste de dragoste. De pe urma acestei relatii, blondina a ramas cu un baietel pe care spune ca il iubeste mai mult decat orice pe lume.
  Fosta balerina, Vica nu a avut nicio retinere sa se mute in Romania si sa isi ia viata de la capat, chiar daca a fost o femeie parasita. Aceasta l-a dat in judecata pe Piti pentru a recunoaste copilul si a-i plati pensia alimentara, insa a incercat sa isi castige singura existenta prin diferite proiecte in TV.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE