More


  Ziua Sportului TenarisSilcotub de la Zalău a ajuns la a IV-a ediție

  Trafic rutier restricționat prin centrul Zalăului 
   
  1
  Pentru a patra oară consecutiv, Compania TenarisSilcotub organizează sâmbătă, 31 mai, „Ziua Sportului” un eveniment la care este partener și Primăria Municipiului Zalău, un eveniment care pune orașul în mișcare. 
   
  Așadar, cu mic cu mare sunteți așteptați în Piața 1 Decembrie 1918, pentru a lua startul la cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunității din Zalău. Deoarece crosurile de 3 și 10 km au loc pe Bulevardul Mihai Viteazu, între orele 8.00-15.00 traficul rutier pe tronsonul magazin Silvania – magazin Unicarm, zona autogară va fi închis. De asemenea, în același interval orar, traseul autobuzelor SC Transurbis SA va fi modificat. Informații suplimentare găsiți pe www.TUZ.ro
  În cadrul unei întâlniri la Primăria Zalău, organizatorii au vorbit despre oameni, despre sport și performanță și au invitat publicul să participe la eveniment.
  Michele Zucchetti, director de producție TenarisSilcotub: „Am început să cunosc oamenii din Zalău, sunt oameni calzi, primitori și muncitori. Prin evenimentul pe care îl organizăm sâmbătă, aici, încercăm să promovăm sportul, care asigură echilibrul între viața profesională și cea personală. Le mulțumesc ambasadorilor la evenimentul nostru, care au obținut rezultate importante la nivel național și internațional – Paula Tudoran și Adrian Feher”.
  Radu Nistorescu, administratorul public al Municipiului Zalău a declarat la rândul său: „Mulțumesc inițiatorilor acestui proiect prin care se promovează sportul, mai ales că în ultima vreme am observat o revenire la mișcare. Noi suntem obișnuiți cu suportul pe care TenarisSilcotub îl aduce în comunitatea noastră. Suntem onorați de organizarea evenimentului și, dacă vremea ține cu noi, vom depăși cu siguranță numărul participanților de anul trecut. Ne bucurăm de prezența alături de noi a doi sportivi cunoscuți și cu rezultate deosebite în domeniul în care se antrenează – Paula Tudoran și Adrian Feher”.
  Paula Tudoran, atletă Club Sportiv Municipal (CSM) Zalău: „În spatele rezultatelor fiecărei persoane se ascunde o poveste de viață, iar a mea este prin sport, care m-a ridicat la niște rezultate modeste. Le-am obținut cu muncă, deznădejde, cu succese și renunțări. Am început atletismul la 12 ani și de atunci am adunat medalii de campioană, rezultate care m-au marcat și m-au făcut să mă înalț, să fiu fericită de reușite, pe care le-am adus țării, municipiului și clubului. Referitor la crosul Tenaris, îi felicit pe inițiatorii acestui proiect putrenic, pentru eforturile în domeniul promovării sportului pentru sănătate”.
  Adrian Feher, voleibalist Club Volei Municipal Zalău: „Fac sport de performanță de mic, am evoluat la mai multe echipe, dar perioada petrecută în Zalău este cea mai importantă din viața mea, prin rezultatele obținute, prin oamenii pe care i-am cunoscut. Am văzut evenimentul organizat anul trecut de Tenaris și sper că în acest an o să depășim numărul de participanți”.
  Iulian Duma
  =


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img