More


  10 celebrităţi care au declarat că sunt bisexuale!

  - Advertisement -

  2

  Cu puţin timp în urmă, în lumea vedetelor, nu se vorbea foarte deschis despre orientarea sexuală.

  Au existat câţiva curajoşi care şi-au recunoscut orientarea sexuală, dar cariera lor a luat-o la vale.

  Din fericire zilele acelea au rămas în urmă şi fiecare poate să facă şi să fie orice îi pofteşte inima.

  1.Megan Fox

  La doi ani după ce a filmat “Transformer”, actriţa Megan Fox declara pentru revista Esquire:

  “Cred că oamenii se nasc bisexuali, dar mai târziu fac alegeri subconştiente dictate de presiunea societăţii. Eu nu mă îndoiesc de bisexualitatea mea. Dar sunt şi ipocrită, nu m-aş întâlni niciodată cu o fată bisexuală, pentru că asta înseamnă că se culcă şi cu bărbaţi şi bărbaţii sunt aşa murdari. Nu aş vrea să mă culc cu o fată care s-a culcat cu un bărbat”.

  Se pare că Brian Austen Green e curat în comparaţie cu restul populaţiei masculine, pentru că aceasta s-a măritat cu el în 2010 şi are doi băieţi cu acesta.

  2.Billie Joe Armstrong

  Vocalistul trupei Green Day a fost căsătorit timp de zece ani şi are doi fii. Cu toate astea, în anul 1995, la un an după căsătorie acesta declara:

  “Cred că mereu am fost bisexual. Adică am fost mereu interesat de bisexualitate. Cred că toată lumea are fantezii în legătură cu acest subiect. Cred că ne naştem bisexuali, iar familia şi societatea ne fac să negam acest lucru. Ei spun că e un subiect tabu. Ni se întipăreşte în minte că e un lucru rău, când nu este aşa. Este un lucru foarte frumos.”

  3. Margaret Cho

  Înainte de a deveni actriţă, Cho a făcut pentru multă vreme stand-up comedy şi a vorbit mereu foarte liber despre orientarea ei sexuală.

  După ce s-a căsătorit cu artistul Al Ridenour, în anul 2013, aceasta a explicat: “Nu este o situaţie tradiţională. Nu este o căsnicie normală. Suntem doar doi oameni care împart un spaţiu.”

  “Nu pot sta doar cu o persoană, din punct de vedere sexual, pentru că sunt bisexuală”, a mai declarat aceasta.

  4. Anna Paquin

  Înainte de a se căsători cu Stephen Moyer, actorul din True Blood, Paquin declara:

  “Pentru mine nu e nicio problemă, eu cred în bisexualitate, cred că e ceva real şi nu o invenţie”. Actriţa a declarat că este bisexuală în anul 2010.

  5. Megan Mullally

  Cunoscută datorită rolului din Will & Grace, Megan a făcut şi ea declaraţii cu privire la bisexualitate:

  “Toată lumea este bisexuală. Unii sunt conştienţi de acest lucru, alţii nu sunt sau nu vor să accepte aşa ceva”.

  6. Carrie Brownstein

  Talentata chitaristă declara în anul 2012 că nu a fost niciodată întrebată dacă preferă bărbaţii sau femeile.

  “Oamenii mereu presupun că îti place ceva, că eşti într-o anumită tabără. Ok. Sunt bisexuală.”

  7. David Bowie

  Legenda rock David Bowie declară că a jucat cartea bisexualităţii: “E adevărat că sunt bisexual, dar am jucat această carte foarte bine. Cred că e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

  8. Pete Townshend

  Townshend a fost căsătorit cu o femeie din 1968 până în 2009, iar momentan trăieşte cu muzicianul Rachel Fuller. Orientarea lui sexuală a fost mereu pusă sub semnul întrebării.

  “Singurul bărbat cu care aş vrea să fac sex este Mick Jagger”, a declarat acesta.

  9. Drew Barrymore

  “Dacă îmi plac femeile din punct de vedere sexual? Da, îmi plac. Total. Mereu m-am considerat bisexuală. Îmi place corpul femeilor, cred că două femei împreună sunt frumoase. Să explorezi corpul unei femei, e ca şi cum ţi-ai explora propriul corp”, a declarat actriţa.

  10. Angelina Jolie

  “Desigur! Dacă m-aş îndrăgosti de o femeie mâine, aş crede că e ok să o ating şi să o sărut? Absolut! Da!”, a declarat Angelina în momentul în care a fost întrebată ce crede despre bisexualitate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img