More

  A băut și s-a trezit … în șanț

  Doi tineri, unul de 24 de ani şi celălalt de 27 de ani, au fost grav răniți, sâmbătă, 31 mai, în urma unui accident de circulaţie petrecut pe raza localității sălăjene Zimbor. Evenimentul rutier a avut loc în zona intersecţiei cu DN 1F. 

  Cristian H., în vârstă de 20 de ani, din Jibou, în timp ce conducea un autoturism dinspre localitatea Huedin nu s-a asigurat la ieşirea de pe drumul naţional şi a fost lovit de un autotren, care circula pe direcţia Zalău – Cluj-Napoca, condus de un cetăţean ucrainean, în vârstă de 33 de ani, Vasile P.

  În urma impactului, doi pasageri din autoturism, unul de 27 de ani şi o tânără de 24 de ani, din Jibou, au suferit leziuni grave, fiind transportaţi la spital. Potrivit IJP Sălaj, din cei doi răniţi, tănăra a rămas în continuare sub supravegherea medicilor. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar în cazul tânărului şofer din Jibou rezultatul a fost de 0,10 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, acestuia recoltându-i-se şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
  Iulian Duma

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE