More


  Adevaratele motive pentru care unele femei doresc sa ramana celibatare

  - Advertisement -

  femei_maritate_62302200Casatoria cu iubitul din liceu si intemeierea  unei familii poate fi ceea ce o femeie isi poate imagina ca fiind recompensa suprema in viata. Ea poate insa sa isi doreasca sa ramana singura din varii motive. Indiferent care ar fi acestea, adevarul e ca, o femeie independenta nu are nevoie de o relatie, o casatorie, pentru a duce o viata implinita.

     Cariera

      Succesul in cariera este de multe ori o motivatie suficienta pentru o femeie sa amane momentul intemeierii unei familii. Ii face placere competitia, ii place sa urce treptele ierarhiei din compania  la care lucreaza, mai ales atunci cand marea majoritate a colegilor sai sunt barbati. Gestionarea unei cariere de succes si impacarea acesteia cu viata de familie, poate la un moment dat obstructiona ambitiile ei de a urca din ce in ce mai sus, pentru ca in general, inca are de muncit de doua ori mai mult decat un barbat  pentru a ajunge acolo.

     Autonomia

      O relatie presupune in permanenta compromisurile intre nevoile si dorintele tale ca femeie si cele ale partenerului tau. O femeie singura se bucura de aceasta autonomie in luarea deciziilor, neavand o alta voce care sa ceara satisfactie, nu isi face griji ca ar putea lua o decizie care sa contravina partenerului si nici nu este constransa in a alege ceva ce nu-i face placere.

  Motive financiare

     Femeile independente, cele care pun mare pret pe cariera, vor fi independente si din punct de vedere financiar. Un partener-sot si eventual copiii, inseamna automat impartirea banilor in mai multe parti si griji suplimentare in gestionarea bugetului familiei. O femeie singura, va avea intotdeauna libertarea de a-si cheltui banii cum si pe ce ii face placere fara alte griji suplimentare.

  Citeste mai departe  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img