More

    Anda Adam, trup perfect in cel mai sexy costum de baie

    7

    Anda Adam este pasionata de sport si in ciuda programului incarcat pe care il are, vedeta isi face mereu timp si pentru cateva ore la sala de sport.

    Anda a intrat in atentia presei tabloide in urma cu cateva zile cand camerele de fotografiat ale paparazilor au surprins-o la plaja si au realizat cateva poze in care vedeta parea sa aiba ceva probleme cu kilogramele.

    In cea mai recenta imagine pe care vedeta a postat-o pe Facebook, apare imbracata intr-un costum de baie minuscul, iar aceasta demonstreaza ca vedeta nu are nici cea mai mica problema in ceea ce priveste aspectul trupului, vedeta nu are probleme cu celulita sau cu kilogramele in plus.

    Tot aseara, vedeta a lansat cel mai recent videoclip al sau, “Poate Fata”, un video pentru o piesa de vara, care cu siguranta ca se va auzi la malul marii, in cluburi si care a intrat imediat dupa lansare in gratiile fanilor artistei.

    Anda Adam se numara printre vedetele din Romania care acorda o importanta deosebita aspectului fizic si chiar daca pe scena, la spectacole sau in videoclipuri, artista apeleaza la cele mai excentrice si mai sexy tinute, silueta ii permite sa poarte orice.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE