More


  Animatoarele au iesit pe plajele goale sa cheme soarele

  - Advertisement -

  10

  Inceput de vara dramatic pentru buzunarele patronilor de terase si cluburi de pe litoralul romanesc. Vremea proasta i-a tinut pana acum departe pe turisti, iar ultima speranta sta in animatoarele de pe plaja.

  Frumoasele animatoare au incercat astazi sa alunge ploaia si sa cheme turistii. Forfota pe plaja a inceput de cum s-a luminat. Administratorii plajelor si-au scos toti angajatii la matura. Sezlongurile si umbrelele distruse au fost aruncate iar cele care au scapat, curatate direct in apa marii.

  “Avem o suta de umbrele varza. La 300 de euro o umbrela se duce la 30 de mii de euro. 300 de sezlonguri varza la 50 de euro bucata nici nu vreau sa ma mai gandesc”, isi face calculele un proprietar de plaja.

  In nebunia generala au aparut si cativa turisti care si-au antamat cu mult inainte un sejur pentru acest week-end. Vremea se va mai imbuna incepand de luni, anunta meteorologii.

  Constanta ramane in cod galben de inundatii pana la 22:00

  Raurile mici din bazinele Topolog, Casimcea, Tibrin, Urluia, Albesti, din judetul Constanta, sunt sub cod galben de inundatii pana la ora 22.00, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si Golspodarire a Apelor.

  Hidrologii avertizeaza ca sunt posibile depasiri ale cotelor de atentie pe aceste rauri, ca urmare a situatiei hidrologice anterioare, a precipitatiilor cu caracter torential inregistrate in ultimele ore, si a precipitatiilor prognozate pentru urmatoarele ore, putandu-se produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de niveluri si debite.

  Hidrologii au instituit vineri cod rosu pe mai multe rauri din judetul Constanta, valabil de la pranz pana la ora 20.00, fiind vizate in special bazinele Urluia, Valea Mare, Valea Baciului, Valea Albesti si alte rauri mici din jumatatea de sud a judetului Constanta.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img