More


  Antonio Banderas are o relaţie cu Sharon Stone

  - Advertisement -

  4

  Antonio Banderas şi Sharon Stone au început o relaţie la doar câteva săptămâni după ce actorul spaniol s-a despărţit de soţia sa, Melanie Griffith, după o căsnicie de 18 ani, afirmă surse din anturajul celor doi artişti, citate de contactmusic.com.

  Antonio Banderas, în vârstă de 53 de ani, şi Sharon Stone, cu care este prieten de mulţi ani, au preferat să adopte “o abordare foarte relaxată” în ultimele zile, care ar putea să îi ducă spre o posibilă relaţie de cuplu. Potrivit unor prieteni ai celor doi artişti, între aceştia există “o atracţie” evidentă.

  “Antonio şi Sharon sunt prieteni buni de mulţi ani. Au flirtat întotdeauna cu neruşinare unul cu celălalt, iar acum sunt mai apropiaţi ca niciodată. Totul e destul de relaxat deocamdată între ei, pentru că vor ca relaţia lor să rămână discretă, din respect pentru Melanie Griffith, însă nimeni nu poate să nege că atracţia dintre ei există”, a declarat o sursă pentru contactmusic.com.

  Potrivit presei americane, Antonio Banderas şi Sharon Stone – care s-a despărţit de iubitul ei, Martin Mica, anul trecut – intenţionează să plece împreună într-o vacanţă în luna iulie.

  “Antonio şi Sharon fac planuri pentru a petrece o vacanţă împreună, în luna iulie. Amândoi au fost căsătoriţi de câte două ori şi acum vor doar să se distreze”, a adăugat aceeaşi sursă.

  Melanie Griffith, care are o fiică în vârstă de 17 ani, Stella, cu Antonio Banderas, spune că se simte destul de “ciudat” atunci când se gândeşte la posibila nouă relaţie a acestuia, dar crede că amândoi trebuie să meargă mai departe şi să îşi continue vieţile.

  “Melanie se simte ciudat când se gândeşte la apropierea dintre Sharon şi Antonio, dar ştie că amândoi trebuie să treacă peste destrămarea căsniciei lor. Relaţia lor s-a încheiat cu mai multă vreme în urmă şi amândoi au decis că este mai bine să îşi caute fericirea în altă parte decât să trăiască nefericiţi împreună”, a declarat aceeaşi sursă, citată de ediţia britanică a revistei Grazia.

  Aceasta a fost cea de-a patra căsătorie pentru Melanie Griffith şi cea de-a doua pentru Antonio Banderas. Melanie Griffith a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson, iar al treilea mariaj a fost cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987. Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

  Sharon Stone, în vârstă de 56 de ani, a fost căsătorită cu producătorul de televiziune Michael Greenburg, în perioada 1984 – 1990, şi cu jurnalistul şi editorul Phil Bronstein, în perioada 1998-2004.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare