Arta de a face dragoste

7

Vândut în mii de exemplare, “Tratatul mângâierilor”, scris de Gérard Leleu, sexolog şi terapeut de cuplu, a abordat o nouă temă, de curând “Arta de a face dragoste”.

Subiectul este mult mai spectaculos decât pare la o primă vedere – Leleu apără iubirea haute couture şi intenţionează să determine bărbaţii să priceapă că “femeile care sunt dezbrăcate în trei minute şi ating orgasmul în patru, îi vor uita imediat.”

V-am rezumat 5 cele mai importante sfaturi ale acestui sexolog, pentru o viaţă sexuală mai bună:

1. Fii conştientă!

Deşi nu e neapărat ceva nou sub soare, Gerard Leleu aminteşte cât de important e ca o femeie să fie lucidă, conştientă de propriul său corp: “Este esenţial ca femeia să se cunoască psihologic şi anatomic prin observaţie vizuală şi prin atingere.”

Autoerotismul îţi îmblânzeşte corpul şi trezeşte orice frumoasă adormită.

2. Învaţă-l despre tine!

Arată-i, indirect, un mic brief despre ce înseamnă pentru tine mângâieri bune, preludiu satisfăcător, poziţii excitante. Adoptă strategia de a-i spune, cu mult tact, fără să-l faci să se simtă stângaci.

3. Abandonează-te!

Dacă eşti prea încordat, nu vei simţi nimic, niciodată. A-ţi oferi trupul trebuie să fie mereu un eveniment, ne dăruim dacă iubim să facem asta şi atunci răsfaţă-te.

Erotismul se poate dezvălui numai dacă eşti relaxată, dacă nu te gândeşti la picioarele tale ca făcând exerciţii fizice, ci ca simte cu adevărat mângâierile partenerului: insporă adânc, blochează respiraţia şi expiră cu tot trupul.

4. Uită de orgasm!

“Nu trebuie să fim niciodată în cursa după orgasm, acesta este cel mai bun mod de a nu-l avea niciodată.”, le spune Leleu pacienţilor săi.

Mai mult, simularea respinge progresul, alungă perfecţionismul, taie plăcerea, revine autorul cărţii.

5. Redescoperă punctul G

Întrebat dacă există cu adevărat punctul G, Leleu a răspuns: Absolut! Doar că el nu este mereu în stare de trezie şi, în plus, uneori poate fi mai sensibil, alteori mai puţin sesnibil.

Prin urmare, întrebarea corectă e unde/ cum găsim punctul G? Tehnic nu este greu, el este poziţionat pe partea frontală a vaginului, 4 cm de la intrare. La atingere, este ca o zonă de falduri, ca atunci când marea se retrage de pe nisip. Când este atins, femeia trebuie să simtă senzaţia pe care o are atunci când are nevoie de a urina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Afacerea Masca!

Nu degeaba se zice că pe vreme de război și pandemie se fac cele mai babane afaceri. Bine, nu le face omul de rând,...

Resetarea presei, extremă urgență

Din clipa în care încrederea publicului în presă intră în declin, nu mai există, practic, șansa unui guvern de a se sprijini pe un...

Dezvoltarea orașului Livada și bunăstarea locuitorilor, obiectivul principal al conducerii orașului

Primele luni ale lui 2020 găsește primăria din Livada cu o activitate prolifică pe mai multe paliere, investițiile fiind complexe și menite să dezvolte...

Adrian Ștef: ”Voi cere ca subprefecții ALDE să-și prezinte demisia!”

Invitat joi seara în cadrul emisiunii Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV, fostul președinte al Consiliului județean Satu Mare, Adrian Ștef a declarat...

Câinele Athos, spaima contrabandiștilor. O nouă captură

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, 1.000 pachete...