More


  Consiliul Judeţean mulţumeşte tuturor celor care au participat la Zilele Județului Satu Mare

  - Advertisement -

  cj

  Judeţul Satu Mare și Consiliul Județean au organizat în perioada 20-24 iunie 2014 cea de a doua ediție a Zilelor Judeţului Satu Mare. Cu această ocazie au avut loc o serie de manifestări, care s-au bucurat de un număr foarte mare de participanți.

  “Pe această cale dorim să mulțumim primarilor și reprezentanților localităților din județul Satu Mare care au prezentat obiceiurile, tradițiile, portul tradițional, produsele gastronomice și cultura zonei într-un mod exemplar la standurile și scena amenajate în Piața Libertății. Mulțumim tuturor interpreților muzicii româneşti şi din străinătate, de toate genurile: rock, dance, folk, populară şi clasică, care au delectat auzul publicului în cel mai plăcut mod în cele trei zile. Mulțumim sponsorilor: Golden Brau, Coca-Cola, Draxlmaier, Perla Harghitei, Apa Minerală Oaș și Creative Sceen. Mulțumim partenerilor media pentru promovarea județului și a evenimentului: TV1 Satu Mare, Nord Vest TV, ITV, Informația Zilei, Gazeta de Nord- Vest, PortalSM.ro, Satu Mare Online, Sătmăreanul.net, Buletin de Carei, Satu Mare News, Friss Újság, Magyar Hírlap, szatmár.ro, Inter Regio News, Radio Transilvania și Anchete Online. Mulțumim tuturor angajaților Consiliului Județean din aparatul propriu și din instituțiile subordonate implicați de-a lungul procesului de organizare și în timpul evenimentului. De asemenea salutăm prezența pe toată durata evenimentului a Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență “Someș” Satu Mare, Poliției Locale, Poliției Municipale Satu Mare, Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare, Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, Crucea Roșie pentru asigurarea ordinii publice și a siguranței cetățenilor. Mulțumim Asociației Județene a Crescătorilor și Deținătorilor de Cai Satu Mare, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare și tuturor cluburilor sportive participante pentru demonstrațiile oferite. Mulțumim Instituției Prefectului Județului Satu Mare, Primăriei Municipiului Satu Mare, Apaserv, Direcției pentru Sănătate Publică, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Oficiului pentru Protecția Consumatorilor pentru că au fost alături de noi”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Consiliul Judeţean Satu Mare.

  Evenimentul se doreşte a fi o bună oportunitate de promovare turistică, culturală şi economică a judeţului, a multiculturalităţii, fiind o îmbinare armonioasă între tradiţii, cultură, gastronomie, produse tradiţionale, istorie şi voie bună. Este un eveniment adresat tuturor locuitorilor judeţului, de o înaltă ţinută. Ziua Judeţului a fost stabilită pe data de 24 iunie, când se sărbătorește și “Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul”, protectorul judeţului Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare