More

  Cuplul soc care a atras toate privirile la plaja

  6

  Jenna Bentley este un celebru model Playboy, care la varsta de numai 21 de ani se poate lauda cu faptul ca este cunoscuta in intreaga America datorita formelor apetisante.

  Vazand-o atat de sexy si atragatoare, cei mai multi s-ar gandi ca are un iubit pe masura: tanar, bine facut si, evident, cu foarte multi bani.

  Ei bine, dintre cele trei calitati enumerate, adevaratul ei logodnic indeplineste numai una. Da, ati ghicit, are o avere imensa! In rest, Benjamin Brown Sr. este un “tinerel” de “numai” 69 de ani, care se mandreste cu o burta imensa si creeaza tot felul de controverse in jurul afacerii de milioane de dolari pe care o detine inca din anul 1982.

  Plictisit de problemele de la serviciu si de bataia copiilor lui pe avere si business, Ben a decis sa se lase distras si distrat de Jenna, tanara de 21 de ani pe care a dus-o intr-o vacanta exotica in Hawaii.

  Generos, cuplul i-a distrat la randul lui pe paparazzi, care au surprins cateva dintre cele mai penibile si dezgustatoare momente din concediul luxos.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE