More


  Două femei, la un pas de a-şi pierde viaţa în accidente de circulaţie

  - Advertisement -

  accident

  În urma a două accidente produse sâmbătă la Satu Mare şi duminică la Carei, două femei au fost la un pas de a-şi pierde viaţa, fiind grav rănite. Cauza principală a acestor accidente o reprezintă neatenţia participanţilor la trafic.

  Astfel, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi sâmbătă despre faptul că la intersecţia străzilor Timişului cu Careiului din municipiul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că Kinga T., în vârstă de 26 de ani din Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Audi, a accidentat-o grav pe Maria I., în vârstă de 56 de ani, din Satu Mare, care în calitate de biciclist s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

  Un alt accident de circulaţie s-a produs duminică pe strada Cimitirului din municipiul Carei, unde Janos P., în vârstă de 45 de ani, din localitate, în timp ce manevra cu spatele autoturismul, fără a se asigura corespunzător, a accidentat-o pe Elisabeta Z., în vârstă de 51 de ani din Carei, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. În urma accidentului a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la Spitalul Municipal Carei, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral şi pierderea cunoştinţei, ulterior fiind transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atât conducătorului auto, cât şi pietonului le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare