More


  Două maşini furate din Marea Britanie şi Germania, descoperite la Petea

  - Advertisement -

  masina

  Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au descoperit joi două autoturisme, unul care figurează ca fiind furat din Marea Britanie, iar celălalt este căutat de către autorităţile din Germania ca probă într-o procedură penală. Astfel, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară Alexandru E., în vârstă de 25 de ani, din judeţul Braşov, care conducea un ansamblu de vehicule cu care transporta un autoturism marca Mitsubishi, înmatriculat în Marea Britanie. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că maşina transportată figurează în bazele de date Interpol ca fiind furată din Marea Britanie, din anul 2010.

  Autoturismul în valoare de 8.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

  Tot joi, în acelaşi punct de trecere a fontierei s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul român Florentin C., în vârstă de 38 de ani, din judeţul Bacău, conducând un autoturism, marca Toyota Avensis, înmatriculat în Germania. În urma unui control specific, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind căutut de către autorităţile din Germania ca probă într-o procedură penală. Conform procedurilor legale, şi acest autoturism, în valoare de 8.800 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor, iar în prezent se fac verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, conform Codului Penal, la final urmând a fi luate măsurile legale care se impun.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img