More


  Dragnea: Vom anunţa candidatul la prezidenţiale foarte curând

  - Advertisement -

  2

  Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, la Iaşi, că PSD va anunţa “foarte curând” candidatul la prezidenţiale, explicând că nu este vorba despre “o funcţie oarecare, ci despre una importantă, cea de preşedinte”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  Liviu Dragnea a declarat presei că PSD va avea o discuţie serioasă în partid în perioada următoare şi că se va stabili foarte curând candidatul social-democraţilor la prezidenţiale.

  “Vom anunţa candidatul foarte curând. Nu pot spune luna, ziua şi ora, dar va fi o discuţie serioasă în partid, pentru că şi la noi încep să se autopropună candidaţi pe liste mai scurte sau mai lungi. Partidul trebuie să aibă o opţiune clară cât de curând. Nu vorbim de o funcţie oarecare, ci de una importantă, cea de preşedinte, care contează pentru următorii cinci sau zece ani”, a spus Dragnea.

  El a adăugat că niciodată n-au câştigat partidele cursa prezidenţială, ci candidaţii sunt cei care înclină balanţa.

  “Cel mai important va fi numele, dar şi calitatea candidatului care va înclina balanţa. Niciodată la preşedinţie n-au câştigat partidele. Fiecare partid are o anumită pondere, dar diferenţa care aduce victoria o are personalitatea şi caracterul candidatului”, a spus Dragnea.

  Întrebat dacă “foarte curând” înseamnă luna iunie, Dragnea a răspuns: “Curând înseamnă nu foarte târziu”.

  “Sunt proceduri statutare în PSD care vor fi declanşate într-o perioadă rezonabilă şi partidul va hotărî pe cine susţine”, a mai spus Liviu Dragnea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img